Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza je normální devatenáctiletý kluk z Ústí nad Labem po uši zamilovaný do své přítelkyně studentky a fotografky Terezky. Honza, po tragické smrti svého otce - vášnivého golfisty, vyrůstá jenom s maminkou a malým bráškou Lukáškem. Rodina se smrtí otce těžce vyrovnává, navíc se na ní řítí i existenční problémy v podobě exekutorů vymáhajících pohledávky za lichvářskou půjčku na byt.

Honza se k celé vzniklé situaci staví čelem. Nechce nechat všechny starosti na mamince, a tak místo plánovaných romantických prázdnin s Terezkou ve Francii nastupuje na brigádu do luxusního hotelu v Karlových Varech, kde pracuje jeho strýc Maxmilián. Právě probíhá Mezinárodní filmový festival a Honza má jedinečnou možnost „vychutnat si“ velký svět z jeho odvrácené stránky – jako myč nádobí a příležitostný číšník v jedné osobě . Pracuje celé dny a noci a všechen výdělek posílá rodině. Na večírku, kde Honza zaskakuje jako číšník se nechtěně dostane do sporu s hlavou partičky zlaté mládeže – golfistou Reném. Strýc Maxmilián zařídí Honzovi brigádu v golfovém klubu, kde se seznámí s krásnou PR manažerkou Alicí, která ho pozve na firemní golfový turnaj. V noci po směně najde Honza na odpališti pohozenou hůl a několikrát zkouší dávno zapomenutý švih. Staré instinkty se vrací. Golfový trenér Karel okamžitě rozpozná velký talent a nabídne mu pomoc. Svůj první turnaj Honza vyhrává. Otevírá se mu cesta do náručí P.R. manažerky Alice, a s ní i cesta do světa malého českého šoubyznysu. Honza brzy začne při své strmé cestě za úspěchem ztrácet půdu pod nohama. Přichází nejen o vztah s Terezkou, důvěru mladšího brášky Lukáška, ale nakonec i přátelství trenéra Karla. Alice ho zavaluje prací v reklamě a bez skrupulí na něm vydělává. Honza přestává mít čas na trénink a poslední kapkou je vážné zranění při tréninku na juniorském mistrovství republiky.. V nemocnici s ním Alice rázně ukončí smlouvu i vztah. A tady teprve Honzův příběh začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Vydržel jsem to asi čtvrt hodiny, ale odpad je ještě zdaleka nejlepší hodnocení... kdo na takovéto blitky dává prachy ...

Katee

Katee (hodnocení, recenze)

ještě jsem opomněla napsat: Hudba tu byla naprosto přííííšerná ! Celou dobu jsem to pokaždé musela zeslabovat, když jakoby ,,scénická'' hudba doprovázela děj a zase zesilovat, když tam někdo něco mumlal. Teda ozvučený to měli fakt debilně ! Už v první minutě jsem myslela, že ohluchnu. Celou dobu mě to vytáčelo.....teda být na tom fakt v tom kině, tak odejdu asi  s proraženýma bubínkama.... Dialogům nebylo na mnoha místech skoro rozumět, za to hudbu zesílili i na blbejch 5 vteřin, než hlavní hrdina přešel přes přechod z jednoho konce chodníku, na druhej. Teda než takhle šokovat díváka, to tu hudbu tam radši nedám vůbec....

Katee

Katee (hodnocení, recenze)

propadák....dívala jsem se na to opět kvůli herci - Filip Tomsa. Jako komedie se to snad brát ani nedá. Nesmála jsem se teda ničemu. Romantika to byla vóótřesná teda, fakt tak laciná a oničem jak jsem dlouho neviděla. Až po filmu jsem si uvědomila jistou spojitost s filmem - Dědictví naeb Kurva hoši... Bylo to vlastně to samé akorát moderní a vůbec né tak vtipné. Dědictví bylo bráno aspoň s jakousi nadsázkou a vesnickým křupanským humorem - no tady to brali asi fakt vážně.... I Bolkova hláška tam skoro padla -  Honza: ,, Ale tady přece nejde o golf, tady jde o nás dva ! Mám tě rád. '' blondýna: ,, Cože ? Kde to žiješ ! Uvědom si, že je prostě konec. '' - už jen chybělo aby dodal - ,, ale já ťa mám rád aj bez peněz ! '' :-D A bylo by to tutti fruti bezděčná parodie. Ještě že jsem na to nešla do kina. Dávám jednu jedinou hvězdu a ta je pro Filipa, který je jediný pěkný, mladý herec dnešního českého filmu, na kterýho se dá aspoň koukat.

HouseMK

HouseMK (hodnocení, recenze)

Určitě znám víc než 260 horších filmů! A to i těch českých...

Alice02

Alice02 (hodnocení, recenze)

Kouknu se kvůli Filipu Tomsovi a taky se tam objeví Tom Klus, tak snad tohle, podle většiny uživatelů, "utrpení" přežiju...

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Dvě hvězdičky za to , že to není horší než Janákovy patálie . Aneb další film , kde s jistotou poznáte kterou scénu si vyhradili sponzoři a která je dějová vata . Prostě takhle strmý úspěch ,kdy je z filmu doslova cítit pot i krev cvičence by určitě chtěl každý ;)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mě se to moc líbilo :-) Bylo to hodně nadnesený a jednoduchý, ale hezky zahraný a tématicky neošoupaný... Moc hezký a příjemný pokoukání.

mismo

mismo (hodnocení, recenze)

Proč jste na ten film tak přísní? Vždyť je to pohádka pro děti! Princ je hezký a poctivý a zpočátku trochu přiblblý. Vlastně až do samého konce, ale naštěstí potká kouzelného dědečka. Dobrá princezna je milá, malá, sympatická a vytrvalá, čímž působí také trochu přihlouple, ale není zas tak hloupá, aby se k princi nevrátila, když zvítězí v turnaji. Zlý princ je nesympatický a odporný a jak se ukáže přiblblý ze všech nejvíc. Dobře šermuje (pardon odpaluje), ale to k černým princům patří samo sebou. A zlá princezna není přiblblá, naopak je mazaná, je krásná a že hraje úplně mizerně, to ke krásným zlým princeznám patří. A čarovný dědeček trochu pije, což sice není motiv úplně klasický, ale zase to z něj dělá postavu vcelku sympatickou. Posledním šípem, vystřeleným z čarovného luku jest zasažen cíl za devaterými horami, dobrá princezna se vrhne na dobrého prince, osamocená královna na čarovného dědečka a zlá princezna se zlým princem puknou a roztečou se v kolomaz. Dobro zvítězilo, zazvonil zvonec ... zasloužená a poctivá jedna hvězdička. Jen na to proboha nepouštět dospělé.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Dneska vyšlo v příbalu, takže až po tom, co to ohodnotí i sorta lidí, co si kupujou jenom levný filmy, tak to zdejší hodnocení začne mít smysl. Respektive taky až po projití TV ;)

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Dávám málo odpadů, protože většinou filmy, které si ho zasluhují, nesleduju. Tento má smůlu, že jsem ho zhlédl v autobusu a neměl kam utéct.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Zdejším příznivcům filmu gratuluji, máte o jeden Odpad míň. Na film se totiž odmítám dívat a tudíž ani nebudu hodnotit.

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Myslel jsem, že větší zlo než Líbáš jako Bůh nemůže existovat. Může - tahle zrůdnost. Mimochodem, ten senilní polomrtvej dědek co dělal Gottovi křoví byl kdo?

VeruNkaA01

VeruNkaA01 (hodnocení, recenze)

Nechápu, že má tenhle film tak špatné hodnocení, mě se náhodou moc líbil..

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

Nečekal jsem nic. A ono přišlo něco! Tím něčím je pohodový film s dobrou hudbou, u kterého si odpočinete. Jsem příjemně překvapen, dávám ***.

Peabody

Peabody (hodnocení, recenze)

Na rozdíl od jiných já tedy zažil představení, kdy se lidé smáli a docela dost, hlavně když Karel Gott recitoval napsaný text, když Petr Novotný deklamoval jak je za hubičku, nebo když Jitka Kocurová padoušsky špulila pusinku a mhouřila obočí aby každý jó věděl, že se chystá učinit něco padoušského. No ahlavní padouch golfový protivník to je taky síla. Navíc tu máme postavy, které se objeví a pak zase zmizí, jako boubelka nejprve zachráněná po pádu, pak jednou trénovaná a pak už nic, nebo nápadník Sandry Novákové, který není není, pak ji povozí na motorce a pak zase není, což mi přijde scénáristicky takové zvláštní. Nechci se vyjadřovat o znázornění golfu, finální scéna, kdy při juniorském mistrovství vyndává míček z poslední jamky uoztomilý buatříček hlavního hrdiny, mi přijde zvláštní - chtěl bych vidět, jak by se tam dostal, všichni chodí po greenech jak dá pánbůh atd. Panu řežisérovi hodně štěstím, doufám, že honorář stál za to si takto vylepšit image po předchozím filmu, za který se stydět nemusel. Happyend apod k určitému typu filmů patří, ale kdyby alespoň nějaký nápad, tady mi scénář připadá jako klišé n-krát vyvařené - hridna podlehne svodům a peněům, ale jeho ústecké čisté srdce sirotka tomu vlastně odolá, je nečestně poražen, zrazen, ale za pomoci drsného leč v jádru poctivého Boba Klepla a podpořen svou milující matkou se dokáže vrátit a padoucha zdeptat finální H-I-1, načež se jeho láska vátí, on ji obejme a políbí. To i Vladimír Slavínský dej mu pámbu lehké spočinutí dokázal udělat nápaditější věci. Ano, obrázky z golfu jsou hezké, dívky také, hlavní hrdina jistě také, ale je to děs.

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Ať si , každý říká co chce , mně se to líbilo ! Skvěle jsem si u filmu odpočinul !!!! To co jsem od filmu čekal jsem také dostal , což se mi u českých filmů moc nestává . Hodnocení : + Pohodový film / + Skvělý "Bob" Klepl / / + Dobré lokality / + Kdo má rád sportovní filmy , tak tohle je dobrý pokus na české poměry / + Dobrý soundtrack / - Není to moc komedie v typickém slova smyslu

siver

siver (hodnocení, recenze)

Já stále nechápu jak může mít tady ten film pouhé hodnocení 21%. Já se bavil od začátku až do konce. Prostě taková skvělá oddychovka pro mne. :o)

Nulinka

Nulinka (hodnocení, recenze)

Věčí blbost jsem snad ani neviděla..ještě že jsem lístky do kina dostala jako dárek, protože by mi fakt bylo líto peněz:-))))

woody

woody (hodnocení, recenze)

Tu scénu kdy si vykloubí rameno, protože mu řeknou "pingle" musím vidět! A nebo raději ne... Každopádně čekám, že kosik už byl :)

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Proč mě to hodnocení vůbec nepřekvapuje? :-D Ale chvíli jsem se bál, že jde dokonce o další Novácký seriál. uff...

krovak

krovak (hodnocení, recenze)

Až když jsem dojel do Prahy zjišťuji, že není pátek, ale čtvrtek. No tak jsem si skočil do "mulťáku". Zrovna začínala projekce VVV a další jiný film byl až za čtyřicet minut, volba tedy byla jasná. Nicméně jak se ukázalo, bylo by mnohem zábavnější se probrat na AROvém lůžku. Neskutečná sračka biblických rozměrů. Český film si nezaslouží sebemenší podporu...

Chrlič

Chrlič (hodnocení, recenze)

Třeba se za to dává nějaká cena (pro velký počet špatných filmů)

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

jako u Fukovy recenze jsem se už dlouho nepobavil na žádné české komedii, takže přece jen existuje nějaký důvod, který ospravedlňuje vznik podobných příšerností

Chrlič

Chrlič (hodnocení, recenze)

Prázdniny. Zamilovaný týpek. Jde makat do hotelu do kuchyně. Ukáže své golfové umění a je z něj pan někdo. Časem ztrácí všechno. Nespívá se tady (snad) Tudíž jsem naštěstí nevlezl k filmu, který by byl českou verzí High School Musical 2 Vidět nechci a taky neuvidím. Pokud se časem ukáže, že je to dobré, shlédnu, ale odmítám být testovacím objektem a potenciální trpící obětí

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

jak vidím, zatím hodnotili samí uživatelé, kteří film zaručeně viděli :-(

SvijanyFan

SvijanyFan (hodnocení, recenze)

to je vlastne uplne jedno ta hodnoceni me priserne stvou.. obavam se ze spousta lidi si rekne cesky film v novacke produkci to musi byt s prominutim kokotina ale pokud musim souhlasit s nekym prede mnou tak pokud cesky reziser natoci solidni sportovne/romantickou komedii tak bych byl spokojeny

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

CCE: chlape moje řeč. a kdysi jsem slyšel, že tu bude fullfrontal nude, ale nevím jestli to je fakt. ale za to klidně kilčo zaplatim.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

baXter

baXter (hodnocení, recenze)

Filip Tomsa, Sandra Nováková, Jitka Kocurová, Václav Postránecký, ... No tak to musí být hustej odpad :D Na to si schvalne zajdu.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

kiddo: S tím Kleplem souhlasím :-). Jinak kupodivu i "světově" zvládnutý plakát ...

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ten moment, kdy Klepl, nasadí ten výzkumný pohled lovce talentů, je silně řehtoidní. Ale proč ne, typickou neobměňovanou žánrovku tohohle typu tu stejně ještě nikdo nenatočil. Když to bude naplňovat aspoň standard, můžeme tleskat.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Trailer není až tak mizerný (na české poměry), hodně mu pomáhá podkresová hudba. Svou náladou mi nejvíc připomněl Bobule.

Ilicka

Ilicka (hodnocení, recenze)

Je příjemné vědět, jak film skončí od samotného distributora... Jinak zápletka zní poměrně obskurně...

Reklama

Reklama