Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

zipexx 

všechny recenze uživatele

Vynikající bavič a obratný řečník Dylan Moran ve své další ONE-MAN-SHOW opět potvrzuje, že je v tomhle oboru nejlepší !!! Jeho předchozí kousek Monster byl opravdu o malinko vtipnejší, ale i tak je Like, Totally hodinovým záchvatem smíchů, proložený ironickým pohledem na svět...pohledem velkého komika. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

- Když mluvíte s mladým, sympatickým, moderním němcem a on vám povídá něco jako: "chápete, tohle je pro německo těžká doba -globálně, ekonomicky,bývali jsme na tom líp. Naštěstí se rozvíjeme aspoň co se týče umění a divadla...pokaždé, když něco takového posloucháte, si zároveň říkáte: "Hitler, Hitler, Hitler...Hitler...a němci navíc vypadají jako vepři, to prostě nemůžete popřít.... Drsnejšie než predchádzajúci Monster (ktorý mám predsa len trošku radšej), občas sa podaktoré vtípky dokonca opakujú, no Moranove nekompromisne a narovinu podané životné múdra bavia aj napodruhé rovnako skvele. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To vám takhle přijde na podium borec s rozcuchanýma vlasama, nedbale upravenou košilí, se skleničkou vína a cigárem v hubě a začne něco vykládat. Chvílema špatně artikuluje, nevím, jestli kvůli vínu nebo přirozeně, a absolutně vás dostane do kolen. A tohle platí pro všechny 3 stand-upy, který jsem s ním viděl. Jeho humor je svéráznej, ale komu se líbil seriál Black Books, nemá pravděpodobně o čem dlouho přemýšlet. P.S.: Tady jednu hvězdu ubírám, protože se některý vtípky mírně opakujou, jinak ale bez výhrad. ()

Dubron 

všechny recenze uživatele

Během výstupů působí neotesaně, neomaleně, nadává, kouří, pije a naráží na citlivá témata a to značně necitelně. Není mu dost dobrý žádný národ na zemi, nešetří ani Anglii, natož pak Irsko – odkud pochází, jakákoliv víra mu není svatá. Vypadá jako by právě vstal a vyběhl přímo na pódium, ale po cestě se stihl přimotat tak ke 2 - 3 přírodním katastrofám. Like, Totally působí „drsněji“ než předchozí Monster, ačkoliv Moran sám působí mladším na duchu, na kvalitě to neubírá, naopak přidává. Dylan zkrátka nejde nemilovat. Jeden z nejlepších komiků naší doby. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jak mluví, jak se chová, s jakym humorem pracuje a jak tady napodobuje Američany a jak si dělá poměrně dost drze srandu ze všech... Dylan Moran je asi nejvtipnější současný britský komik... Sakra kdyby udělal další Black Books, byl bych nezkonale vděčný. Moc si nepotrpím na tyhle one man show, protože mi připadají hloupě americký, ale, mrknu ještě na druhý Moranův záznam... Vtipu je v tomhle pořadu poměrně slušná dávka a podání je vynikající. ()

Zajímavosti (2)

  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)
  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)

Reklama

Reklama