Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Od prvých sekúnd našľapané akciou a hláškami, príbeh (a vyšetrovanie) konečne dáva hlavu a pätu, tvorcovia zároveň reflektujú, akí mizerní policajti sú Riggs a Murtaugh, casting je úplne bohovský (či už ide o cameo Lea Getza alebo nový prídavok v podobe Rene Russo) a hlavne oproti predošlým dvom filmom záverečná akcia nie je uzívaná nuda (a hláškuje sa o sto šesť). Jednoznačne najlepší diel série a jedna z najlepších buddy movie z 80tych a 90tych rokov. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO LONG AS I GET AN INVITE TO THE CASA DE MURTAUGH, I'M HAPPY!" -------- Páni, čím to je, že sa mi to progresívne páči viac a viac? Trojka viac ako dvojka a dvojka viac ako jednotka. Am I crazy? Najlepšia policajná dvojica je opäť späť, silnejšia, než kedykoľvek predtým. Dokonca aj blonďavý Joe, ktorý je pre mňa tým najlepším osviežením celej série. V treťom dieli sme taktiež dostali možnosť vychutnať si Rene Russo v plnom bojovom nasadení. Akčných scén s ňou mohlo byť viac. Rišo Donner nesklamal ani po tretí krát a znova servíruje už klasickú akčnú chuťovku. So záverečnou piesňou v titulkoch som chcel ísť na štyri hviezdičky, avšak zo solidarity k prvým dvom dielom zostávam na troch. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nie je veľa filmov, ktoré využívajú úspech "jedničky" a pritom si udržia nastavenú úroveň. Takým filmom je tretie pokračovanie Smrtonosnej zbrane. Už nezabudnuteľný dialóg pri rozhodovaní, ktorý drôtik prestrihnúť, dáva tušiť, že zábava bude ešte lepšia, ako v predchádzajúcich dvoch dieloch. Ich úspech zabezpečil trojke slušný rozpočet, ktorý však niekedy pôsobil kontraproduktívne. Naopak rozšírenie počtu neanonymných postáv o Rene Russo sa ukázalo byť dobrým ťahom. Výsledkom je svieža komédia s nadhľadom, ktorá pobaví aj pri opakovanom sledovaní. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Konečně Rene Russo! Tedy ne že by v prvních dvou dílech scházela, ale tady je prostě nepostradatelná. Takhle se rozvíjí příběh postavy filmové ságy;) Kvalita maličko, maličko nižší než u prvních dvou částí, ale není to už prostě ono. Jenže i tak stojí vysoko nad počiny typu Neprůstřelný se Sandlerem a Wayansem... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Už jsem si vážně myslel, že scénáristé jsou tak krutí, že Riggsovi zabijou třetí ženskou. Naštěstí jí přibalili dvě neprůstřelné vesty, než ji nechali odprásknout... Už jen ta úvodní bombová scéna mne naprosto odrovnala. Pro mne nejlepší díl. Kolik je takových sérií, které si po první tři díly drží tak vysokou úroveň? Jsem zvědav na čtyřku... 100% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Smitty (John Cenatiempo) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686 ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Murtaughova (Danny Glover) loď se jmenuje "Code 7", což je u L.A.P.D. (Los Angeles Police Department) kód pro přestávku na oběd. (Bauer)
  • Jediný díl ze série, ve kterém Roger Murtaugh (Danny Glover) nezakroutí hlavou předtím, než na někoho vystřelí. (tequilla)

Reklama

Reklama