Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že je to na mě moc užvaněné, moc "vtipné". Méně je někdy více a já bych klidně mohla připlácnout čtvrtou hvězdici za povedenou komediálně akční kriminálku se sympatickými hrdiny, kdyby trochu méně blábolili (méně hlášek, více kvalitních) a kdyby byla scénáristou výrazně omezena überotravná postava Lea Getze. Jinak dobrý, nenudilo, pobavilo, akorát mě to chvilkama prostě sra... vyměšovalo. 68% EDIT: No, předchozí napsané platí, ale tenhle film prostě nepatří mezi tříhvězdičkové. "Říznul ses při holení?" "Jo." "Stará žiletka?" "Starej ksicht!" 74% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od drsnější hláškoidní kriminálky 80. let se film svým laděním přesunul blíž k explozivní akční komedii let devadesátých a s tím bohužel ztratil část svého kouzla. Příběh je chabý a s ohlédnutím na předchozí dva díly i dost neoriginální. Padouch opět nevýrazný jako bílá šmouha ve sněhu. Režie ucházející, ačkoliv se stále nemohu zbavit dojmu, že Richard Donner prostě neumí natočit akční scénu, která by nebyla zbytečně over-the-top. Větší akcentování rodinných motivů nepotěšilo, ale ještě je snesitelné. Hláškaření mezi hlavními parťáky nedosahuje perlivosti Blackových dialogů a zbytečně často přerůstá v chaotické překřikování, do kterého se nyní s mnohem větší vervou bohužel zapojuje extra otravný Joe Pesci. 75% Zajímavé komentáře: tron, buldock ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci ušatí prostě umí, jsou to nehorázní baviči. Tihle cajti neztratili nic ze smého homoru, hádek a parádní akce. Jestě jim přidali půvabnou Rene Russo, jako drsnou cajtku, ta role jí prostě sedla. O nic horší než první nebo druhý díl, bavil jsem se výtečně. Nejlepší krimi série (filmy), co byla kdy natočená a troufnu si tvrdit, že zůstane nepřekonaná. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

O kapánek horší než minulé díly. Začátek je napálen neskutečně. Scénky jsou od úvodu na sebe skvěle vršeny co do akce a vtipu a po chvilce zjistíte, že už běží 30. minuta filmu. Dialogy jsou opět pěkně vygradované, dvojka zkáza-chaos už skvěle sehraná a Leo Getz zase vynikající vsuvka, která při střelném zranění v poklidu absolvuje i vyšetření konečníku. Nepotěší jen už v rámci žánru tak vykonstruovaný děj (přepadení banky, hamburger) a patrně nejhorší závěr v sérii. [Přesná stopáž: 116 min - Director's cut] ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Trojka je nejhorší díl celé série. Nejen jako hodnotný pokračování, ale i jako akční komedie to je katastrofa. Po velmi povedeném začátku je po zbytek filmu nezajímavá zápletka. Za detektivama Riggsem ( Mel Gibson ) a Murtaughem ( Danny Glover ) celý film cupitá Leo ( Joe Pesci ). Postava je otravná a zbytečná. Na druhou stranu přibrali do týmu seržantku Lornu Coleovou ( Rene Russo ), která to kompensuje krásou, trefnými poznámkami a bojovým uměním. Pokračování opět ztratilo humor. Je to škoda, ale po uvodní scéně to byla nuda. Až na zajímavou scénu na hokejovém ledě. ( 40 procent ) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Jediný díl ze série, ve kterém Roger Murtaugh (Danny Glover) nezakroutí hlavou předtím, než na někoho vystřelí. (tequilla)
  • Smitty (John Cenatiempo) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686 ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama