Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle svinstvo jsem asi moc starej. Ale Gibson s Gloverem jakoby mládli. Stále hýří těmi správnými hláškami a popichováním se a dostává se nám i akce, na kterou jsme u téhle dvojky zvyklí...již potřetí. A v HD to opět lépe vypadá a zvučí. Tak se tedy pojďme podívat na ještě nějakou chvíli poslední...díl 4.. 80% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Konečně Rene Russo! Tedy ne že by v prvních dvou dílech scházela, ale tady je prostě nepostradatelná. Takhle se rozvíjí příběh postavy filmové ságy;) Kvalita maličko, maličko nižší než u prvních dvou částí, ale není to už prostě ono. Jenže i tak stojí vysoko nad počiny typu Neprůstřelný se Sandlerem a Wayansem... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Smrtonosná zbraň", ktorý v roku 1987 natočil skúsený režisér Richard Donner je všeobecne považovaný za klasiku v oblasti amerického akčného filmu. Výborne som sa pobavil aj pri pokračovaní "Smrtonosná zbraň 2", ktoré bolo vyprodukované od dva roky neskôr. Avšak "Smrtonosná zbraň 3" z roku 1992 ma už začala trocha nudiť. Zdá sa, že som sa už dvojice los angeleských detektívov, Rogera Murtaugha a Martina Riggsa, presýtil. Toto bolo moje posledné stretnutie s tou sériou. O ďalšie diely už nemám záujem. *** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice všeho dobrého a zlého jsem se u dalšího případu a patálií dvojice detektivů Martin Riggs a Roger Murtaugh výtečně bavil. Stařík se toho důchodu asi vážně nikdy nedočká. Samozřejmě nesmí chybět ani jejich trhlý pomocník Leo Getz a na scénu přichází nepřehlédnutelná Rene Russo. Svého času jsem měl pro ní dost slabost a tady byla ozdobou této akční podívané. Příběh samotný si pořád udržel lehce nadprůměrný kredit a nebudeme ochuzeni ani o porci slušných hlášek a „nervy drásajících“ situací… ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Už jsem si vážně myslel, že scénáristé jsou tak krutí, že Riggsovi zabijou třetí ženskou. Naštěstí jí přibalili dvě neprůstřelné vesty, než ji nechali odprásknout... Už jen ta úvodní bombová scéna mne naprosto odrovnala. Pro mne nejlepší díl. Kolik je takových sérií, které si po první tři díly drží tak vysokou úroveň? Jsem zvědav na čtyřku... 100% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Zabavený samopal, ktorý je vo filme označený ako MAC-10, je v skutočnosti veľmi verná kópia samopalu Cobray M 11. (Jello Biafra)
  • Riggsův (Mel Gibson) pes Sam se v tomto díle objevil pouze na chvíli ve vystřižených scénách, v rozšířené verzi filmu a v traileru. (tequilla)
  • Jedná se o jediný díl série, v němž záporáci nevtrhnou do Murtaughova (Danny Glover) domu a neohrožují jeho rodinu. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno