Reklama

Reklama

Partie de cartes

  • USA Card party
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 1897

Obsahy(1)

Zde se opět setkáváme s natáčením bratří Lumiérů. Tentokrát nám přinášejí karetní hru třech důstojných postarších pánů. Jeden rozdává, zatímco číšnice donese na tácku víno se třemi skleničkami. Jeden z hráčů se ujme rozlévat. Po doplnění číší servírka začne radostí tleskat a do té všeobecné srandy si ještě pánově popřejí známé cheers. (RadimFišer)

(více)

Recenze (10)

Webb 

všechny recenze uživatele

Karetní hra, u stolu sedí tři páni a mastí karty. Vedle nich je číšnice, která jim donese tři sklenky a láhev vína..... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Škoda, že im nevidíme do kariet a nemôžeme sa vcítiť do napatia hry. Pri konci sa ale objavuje na scéne jedna z najdôležitejších postáv kinematografie vôbec, alkohol. Vitaj medzi nami! ()

RadimFišer odpad!

všechny recenze uživatele

Zde bratiři Lumierove natočili karetní hru třech důstojných a vážených pánů. Hodnona vypovídací je téměř nulová. zajímavá je číšnice, která pleská radostí rukama a nemá k tomu důvod. Na závěr si všichni příjemně popřejí cheers. I když je to staré, tak z Lumierovych kouzel je to odpad. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Další partička karet, tentokrát hrají tři muži, kteří jsou snímání zblízka a za nimi se odehrává jiný děj- nalévání likéru číšníkem dámě, se kterou si pak připijí i hráči karet. ()

Reklama

Reklama