Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým výzkumníků cestuje do Švýcarských Alp, aby zkoumal jistý objev ohledně lidského vývoje. Výlet se ale promění ve smrtelný boj o přežití v momentu, kdy vědci narazí na podivnou rokli a v ní najdou něco v co ani nedoufali. Nebo někoho. (Morien)

Recenze (90)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

To mohl bejt tak dobrej film, dalo se z něj tolik vytěžit, ale ti kdo ho tvořili, to nedokázali. Nápad byl dobrý, ta příroda byla krásná, herci teda lehce zaostávali, a pračlověci mohli být taky trošku promakanější, ale co byl největší problém byly příšerné dialogy. Oni se bavily o ničem, spousta bezvýznamných vět tu byla a žádná pořádně podstatná a zajímavá ne. A navíc charaktery postav se měnili z minuty na minutu. Ta Soňa (nebo jak se jmenovala) byla v jednu chvíli nejvystrašenější holka pod sluncem, když jí někdo chytal v řece jako rybu a z ničeho nic najednou byla tvrďačka, co chce odejít jenom. Nebo ten chlab, co tam měl svojí dceru. Nejdřív jí nejvíc seřval za jointy a byl úplně v amoku a potom za minutu tam seděl se žvárem v hubě. Lepší scénárista a herci by z toho udělali velkofilm. ()

chaometic odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo slibně, krásná příroda. Bohužel čím déle jsem se na to koukal, tím víc jsem se nudil. Herci sociopati, rozum v koncích, abych film dodýchal. Boj o přežití v horských oblastech. HMM a neandrtálci? Velice zajímavé, to uznávám, ale představoval jsem si to úplně jinak. Tohle dopadlo tak, jako může dopadnout jen v nejhorších nočních můrách. hlavně v těch filmových. Posledních 30 minut? Takhle vypadá dílo, kde se dva režiséři nedohodnou. ()

Reklama

boblig 

všechny recenze uživatele

Ultra "zábavná" a ultra pitomá podívaná, která postrádá logiku i napětí (což je u hororu dost podstatné) a která vyhlíží jakoby ji natočili dva francouzští Magnusci, kteří vytáhli z archivu opotřebované masky z filmu Boj o oheň a vyjeli si na výlet do Švajcu. Ale při natáčení v Alpách byla asi sranda, takže jeden bod. :-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mezi těmi rádoby povedenými a originálními "horory", ten povedenější a originálnější. Podobných filmů je jak hub po dešti. Záleží umět si vybrat. Jedlou, nejedlou či "otravnou". Podle mě já si v tomto případě vybral jedlou, ale moc sem si nepochutnal. Normálka děj, nezahraje na nervy, nenadchne, ale zabaví. Ty opolidi byli správně ujetý a atmosféra taky jakž takž zafungovala. Odpouštím i klišoidní "happy" závěr. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ale jo, slituji se a dám tomu *:-) Tohle se tak hrozně nepovedlo, scénářem počínaje (takových nesmyslů vtěsnat do 1,5 hodiny, to je umění), hereckými (ne)výkony pokračujíce a celkovým zpracování konče. Nemá cenu ztrácet ještě čas komentářem nad tímto filmem. Jen se mu vyhněte. Jediné co ho dělí od odpadu je slušné mrazení, které v první polovině v člověku vyvolá, než divák pochopí, že je to totální blbost:-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Charlottu měla hrát původně Yolande Moreau, od projektu však odstoupila. Nahradila jí Sara Forestier, s níž zároveň došlo ke změně a z Charlotty se stala Nadia. (Terva)
  • Film měl premiéru dne 6. února 2009 na Evropském filmovém trhu v Německu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve švýcarských Alpách, v Lucembursku a Paříži. (Terva)

Reklama

Reklama