Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

xaver 

všechny recenze uživatele

Ruské zpravodajské služby a speciální jednotky, včetně ochranky na tom už musí být hodně bledě, když je musí zachraňovat americký mariňák. Nebude ten režisér praštěný? Teda bez urážky, narad používám tyto narážky vůči konkrétním lidem, ale pokud někdo uráží diváka, tak musí očekávat adekvátní odpověď. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Plány komunistických teroristů zhatí hrdina kapitalistické vlasti na slovo vzatý - Dolph Lundgren. Když soudruzi teroristé přeruší krvavým aktem moskevský koncert populární americké zpěvačky na který dorazil i ruský prezident se svými dvěma dcerami, je z toho rázem poprask. O bezpečí pěvecké hvězdy a rodiny ruského prezidenta se dokáže postarat jediný muž, který si nenasral do kalhot a je shodou okolností bubeníkem v předkapele zpěvačky a o jeho minulosti se příliš neví. A hlavně za vším hledejte (dávnou) pomstu. I za tímto teroristickým činem. Tak tohle byl bizár snímek. Co scéna, to nějaký nepochopitelný nebo absurdní moment. Film z kategorie C až D tím doslova přetékal až vznikl neodbytný dojem, že to byl úmysl to takto pojmout a myslím, že mu to zachránilo prdel. Měl jsem tu čest poprvé se obeznámit s režií pana Lundgrena, ač jsem se tomu setkání dlouhou dobu vřele vyhýbal. Mám neomylný pocit, že v tomhle filmu téměř neexistovala. Slovo "téměř" je na místě, protože ačkoliv film je to příšerně debilní od začátku až do konce, tak se mně ho nějakým způsobem zželelo, zvláště, když se v mnoha scénách krví a brutalitou nešetří a dokonce se objeví hláška "pozor na vlasy", a to ve scéně, kdy terorista uchopí našeho hrdinu za čupřinu nad čelem a ten mu místo laku na vlasy poděkuje bubenickou paličkou vraženou do krku. A tak bych mohl pokračovat. Lundgren je v akci ve svém živlu a překvapivě působil dobře i za bicími. Melissa Molinaro je v roli popové princezny atraktivní, ale těžko by si za předkapelu vybrala tvrdé rockery. Ačkoliv úvodní zachycení atmosféry koncertu řadím k tomu, co se z režijního hlediska povedlo. Dalším plusem je akční tempo a jen minimum prostoru na oddech. Samozřejmě Lundgren to všechno pospojoval režijně dost ledabyle a určitě má v režii co zlepšovat. Pokud ovšem se spokojí s rukopisem pro filmy ryze slaboduchého ražení, tak je to hotový Spielberg céčkové kategorie. O dalším se nemá smysl rozepisovat. Ono je to totiž všechno při své tragické blbosti myšleno vážně a případný nadhled je jen aktem zoufalství. Pokud jste příznivci svalů Dolpha Lundgrena a filmů, které jsou připomínkou starých časů americko - ruských napjatých vztahů, tak tohle je přesně film, který hledáte. V jiném případě z toho hodně rychle vycouvejte. A možná je to nepřiznaná komedie. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nečekaně mě to překvapilo,čekal jsem klasický film s Lundgrenem a průměrnou podívanou,ale alespoň za mě je to nad průměr v tvorbě Dolpha a navíc to i točil takže je vidět,že si to nejspíše dělal po svém a je to vidět i na jeho postavě,která se s níčím nepáře.Děj to taky nemá špatný a proto nad 70 % a čtyři hvězdy ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten děj je takový celkem hodně unylý a není zde nic moc, co vás překvapí, ale Dolph Lundgren ve vlastní režii a podle vlastního scénáře jako bubeník rockové skupiny je prostě skvělý. Právě kvůli tomu jsem chtěl snímek vidět a v tomhle směru jsem nelitoval. Ten člověk má prostě charisma a tady to skvěle potvrzuje. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren sa po hrozných veciach vracia...je vtipný, nekompromisný, brutálny a pozerá sa na to dobre...scenár je béčkový až ale tak takéto výplachy sa vždy točili s Lundgrenom...zo začiatku nekompromisné grády, potom menšie vytriezvenie...ale v rámci toho čo posledné roky točí Lundgren je toto vážne svetlá vec... "Dying is easy...rock n roll is hard." - Dolph Lundgren ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)

Reklama

Reklama