Reklama

Reklama

I Am Legend: Awakening - Story 3: Shelter

Krátkometrážní
2008, 9 min

Tvůrci:

Dawn Thomas

Režie:

Brooke Burgess

Scénář:

Orson Scott Card
(další profese)

Obsahy(1)

Film zobrazuje svet pohltený smrtiacim vírusom ešte pred príchodom legendy Roberta Nevilla.
Tretia epizóda sa odohráva v Indii. Rodina sa zamkne do trezoru, aby sa uchránila pred ostatnými infikovanými, ale dcéra nenápadne odíde povedať posledné zbohom svojmu priateľovi. Toto jej rozhodnutie môže ohroziť celú rodinu. (Eoin)

Recenze (12)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Strhující emoce, stylový vizuál (tak trochu ve stylu herního Maxe Paynea) a feeling, ke kterému se chtěl původní celovečerák alespoň přiblížit. Rodinné drama a horor v jednom instantním balíčku, který tvůrci za devět minut rozhodně převařit nestihli a tak si divák zaručeně vychutná tento neskutečný kousek, který toho má v sobě tolik, že by stihnul vydat na další tři stejně dobré. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Pod příběhem podepsán spisovatel Orson Scott Card - a je to znát. Každopádně nejlepší dílko z celé čtveřice, od zmiňovaného příběhu (o další lásce v pojmech extrémnosti), animaci, až po řádně depresivní a hororový feeling, který by rozhodně slušel samotnému celovečeráku. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Třetí díl, na závěr, je ale pro změnu opravdu bomba. Já se přiznám, že jsem na komiksy zanevřel, proto mě tenhle díl okamžitě zaujal. Atmosféra se skloubila s hudebním doprovedem. Což je základ každého filmu. A já si užíval kraťas, který mě koncem dobře zazdil. --- 75 % --- ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Nejdelší a nejlepší kraťas komiksového provedení I Am Legend. Dobrá animace, dobré vyprávění a krutý závěr. Silné 4 hvězdičky... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tento díl je skvělý. Vždyť je také z pera Orsona Scotta Carda (kdo nezná google poradí). Bohužel těch komiksových bublin by mohlo být méně, ale atmosféra ve spojení s komiksovým laděním, které ubírá nutnost rozhovorů působí i na malém prostoru děj skvěle. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama