Reklama

Reklama

Celtic Woman

všechny plakáty
Hudební
2005, 117 min

Obsahy(1)

Celtic Woman je uskupení mladých talentovaných zpěvaček interpretujících staré irské (keltské), známé muzikálové či filmové písně a světoznámé evergreeny v netradičním jemném stylu. Vzniká tak hudba, která zapůsobí nejen na posluchače Enyi, Clannad, The Chieftans nebo Loreeny McKennitt. Tento v roce 2004 vydaný záznam koncertní show, která se uskutečnila v Helix Center v Dublinu pod patronací nezávislého hudebního vydavatelství Celtic Collections, představí čtyři "zakládající" (uskupení se rozrůstá) členky Celtic Woman - Lisu Kelly, Orlu Fallon, Méav Ní Mhaolchatha a Chloë Agnew - spolu s houslistkou Meireád Nesbitt a komorním orchestrem.

Seznam skladeb:
Last Rose Of Summer
Walking In The Air
May It Be
Isle Of Inisfree
Danny Boy
One World
Ave Maria
Send Me A Song
Siuil A Run (Walk My Love)
Orinoco Flow
Someday
She Moved Thru´ The Fair
Nella Fantasia
The Butterfly
Harry´s Game
The Soft Goodbye
You Raise Me Up (Wujtek)

(více)

Recenze (3)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Seskupení Celtic Woman vás dostane hlavně svým úžasným rozpoložením hlasů a skvělou instrumentálkou, to vše pod širým nebem. Co víc si přát? Snad jen být tam! ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Hudba – prostá, čistá, étericky krásná v pravém významu toho slova – je za pět (vrcholem pro mě vokální harmonie v Bernsteinově Somewhere, znějící jak z nejlepších časů Singers Unlimited); nabubřelé, tvrdé, přebarvičkované a přesvícené vizuální zpracování, které tu čistotu a éteričnost válcuje na bezduchou placičku, je málem na odpad. Vážně bych za muziku rád dal aspoň za čtyři, ale kvůli obrázkům to nejde. ()

Reklama

Reklama