Reklama

Reklama

Hati-Hati, Malam-Malam!

(festivalový název)
  • Německo Hati-Hati, Malam-Malam!
všechny plakáty
Krátkometrážní
Německo / Indonésie, 2001, 6 min

Obsahy(1)

Veit Helmer ve spolupráci s indonézskými studenty představuje nevšední pohled na taxikáře. Do typického "vejcovitého" taxiku v Indonésii nastoupí mladá dívka. Oplzlý taxikář na ní neustále pokukuje a představuje si, co by s ní provedl. Taxikář zastaví a podotkne, že pro mladou a krásnou dívku je nebezpečné cestovat v noci sama. Jenže ona to není obyčejná křehká dívka jak se doposud zdálo. (SaNGe)

(více)

Recenze (3)

Radko 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme (s úžasným názvom) mám menší problém. Zápletka neústi totiž vo vyznení: Správajte sa dobre ku svojim klientom lebo inak uvidíte!, ale v tom, že: Uvidíte tak, či tak. Takže je vlastne úplne jedno ako sa správate. Morálny relativizmus podtrhuje záverečný song v štýle - ako som sa ja príslušníčka mladej generácie dobre v noci pobavila. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller z drsného prostředí indonéského podsvětí. Nervydrásající hra na kočku a na myš mezi protřelým nadrženým taxikářem a jeho zákaznicí. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* slušný workshopový kousek tentokrát z daleké Indonésie vyniká dobrou atmosférou i provedením. Jen ta pointa na mě byla poněkud nepřesvědčivá. Našel jsem si ho tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Zajímavosti (1)

  • Veit Helmer na indonézském workshopu: "Nevěděli jsem o čem točit, až mne napadlo natočit zajímavou historku z prostředí taxiků. Vyslal jsem studenty do ulic, ať se ptají taxikářů na neobvyklé příběhy z jejich zaměstnání." (SaNGe)

Reklama

Reklama