Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhé, první gradující scény přicházejí asi po 90 minutách, stojí rozhodně za to, ale ... Tempo není nikterak zběsilé, Training Day byl trošku z jiného soudku. Přitom nemohu říct že bych se u Brooklyn's Finest nudil. Herecké obsazení k tomuto nedává ani na chvilku příležitost. Líbilo se mi sledování všech tří dějových linií, v nichž každá postava prožívala své problémy. Policejní práce prostě není žádné peříčko. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka mozaika o troch policajtoch, ktorych osudy sa prakticky vobec nepretnu. Filmu najviac uskodilo pomale tempo, odtazita atmosfera, ktora nedokaze divaka dostatocne vtiahnut do pribehu a zaver ktory ma natolko unahlene rozuzlenie plne nahod, az to bolo komicke. Herecke vykony su slusne. Najviac ma potesil Wesley Snipes, ktory ma sice malo priestoru, ale dokazal, ze hrat vie stale velmi dobre a zasluzil by si viac prilezitosti v kvalitnych filmoch namiesto tych videosraciek, ktore teraz toci. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Policejních dramat je v posledních letech habaděj, ale Brooklyn's Finest tak nějak vybočují, ať už skvělými herci, tak hezkým a prolínajícím se příběhem. V tomhle filmu najdete všechny druhy policajtů, od nováčků, kterým osud nepřál, po vysloužilce nebo i policajta v utajení. Každá z postav má co do sebe a v celku je to hodně dobré. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

O tom, že to policajti nemají jednoduché, vím už od té doby, co jsem zhlédl nejdokonalejší kriminálku všech dob (mimochodem, pár herců z této kriminálky hraje i zde). A kdyby mi ji tenhle film trochu více připomněl, tak bych se vůbec nezlobil. Brooklyn's Finest je dobrý film, který sleduje osudy tří policajtů. A všichni mají společnou jednu věc - jsou nějak zlomení. První má ženu, která čeká dvojčata, ale bydlí ve starém baráku, ve kterém je plíseň a policajt nemá na nový, takže krade peníze z drog, druhý musí prásknout někoho, kdo mu zachránil život a třetí je těsně před penzí a manželka už s ním nežije. A teď si určitě řeknete: "Jo, aha a oni se samozřejmě v nějakém bodu střetnou…“ A já můžu říct - ano i ne. Nebudu tu více spoilerovat, podívejte se na film, který i když má přes dvě hodiny, nudí jen minimálně. Training Day je sice někde jinde, ale já jsem (dá se říct) spokojený. 80 %. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pamatujte, že v Brooklynu, tam se vás na nic neptaj. Na poučky ze školy a teorii zapomeňte, tohle je svět s vlastní morálkou a hodnotama. Můžete to ignorovat a doklepat to nějak do penze, nebo se snažit a skončit s koulí v hlavě. A nebo toho možná zkusíte využít pro sebe. Pro mě lepší než přeceněnej Training Day, z prostředí světa plnýho gangsta niggů s bouchačkama, vytahanejma trikama a zlatejma řetězama jak kmenový náčelníci jde husí kůže, násilí se ve filmu nekoncentruje do pár akčních scén, ale je v podstatě všudypřítomný a herci jsou perfektní (snad poprvý mi byl sympatickej Richard Gere). škoda konce, kterej byl trochu moc překombinovanej, ale jinak hodně nepřikrášlená sonda do světa, ve kterym nikdy nechci žít. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama