Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona. (Ba-nny)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi jednoduše podaná komedie, která mi svou lehkostí opravdu sedla. Žádné efekty, žádné speciální záběry kamer, vše závisí jen na skvělé práci herců (kteří si mimochodem výborně rozumí) a scénáři. Ten ovšem pokulhává za vším ostatním. Nicméně originální zápletka, která má spoustu odbočení k "Magorovi", zkrachovalému herci, krásce a studence atd., byla "poklidně dramatická", což mi na komedii sedí. Co se týče hereckých výkonů vyzdvihl bych M. C. Duncana, A. Bowlby, obvzláště za jejich lehkost. Ovšem NEJVĚTŠÍ obdiv má moje oblíbenkyně Cobie Smulders, která je sympatická prostě všude! (Myslím, že 4* je pro tuto komedii hodně, ale díky Cobie, to je 5*!! :-) ) ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Na to jaká pověst tuto komedii provází, je to dost velká slabota. Obsazení nic moc, herectví ještě horší, gagů spoustu, ale vlastně si už po půlhodině nepamatuju žádný konkrétně a moc jsem se nesmál. Nejhorší je naprostá neoriginalita, polovinu už jste viděli a druhá je jen lehce upravená variace na ty nejprofláklejší vtipy. Na druhou stranu, Salmon je hezká (ač jednorozměrná) postava a míra nechutnosti je v rámci mezí a vkusu. Každopádně bych se vyvaroval očekávání a příliš nevnímal nadšené komentáře, je to slabý průměr, který překoná i nepovedený díl Comebacku. Salmon je bývalý boxerský šampion a potřebuje ve své restauraci za večer nutně vydělat 20000, je na jeho zaměstnancích, aby to dokázali... 30% ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Příjemná komediální jednohubka, která vychází z přímočaré premisy bez nějakých zbytečných vedlejších linek a komplikovaností - jedna restaurace, jedna směna, jeden večer, jeden dluh a jedna soutěž...Sice se v tomto podniku nebudete přímo řezat smíchy, ale úsměv budete mít na tváři celou dobu...A převážně seriálové herecké obsazení tu vůbec nedělá ostudu a působí velmi kompaktně... ()

predators 

všechny recenze uživatele

S přibývajícím časem dostává tato chuťovka tu sprvánou šťávu. Nevím, jestli to bylo tím, že byli všichni zlití a nebo dobře najezení, ale pořádně jsem se zasmál až v samotném závěru, kdy už šlo fakt do tuhého. Jinak ale plejáda známých herců dává tušit, že nudit se nebudete, takže jděte do toho...nebo vám nakopu prdel, vy zasraný srágory! 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No je to od Broken Lizarda, tudiz jsem cekal uchylarnu a taky jsem ji dostal, nastesti je to ale zaroven vtipna komedie. 90 minut o tom, jak banda vice ci mene uchylackejch cisniku soutezi, kdo zkasiruje nejvic penez, takze vsichni zkousi na zakazniky ruzny ochcavky a velkej sef je nekomu neustale vyhrozujici bejvalej boxer v podani genialniho Duncana. Proste naprosto oddychova komedie s bandou uchylu absolutne o nicem, ktera je s pribejvajicima minutama cim dal tim ostrejsi a ja se skvele bavil. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama