Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona. (Ba-nny)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Příjemná komediální jednohubka, která vychází z přímočaré premisy bez nějakých zbytečných vedlejších linek a komplikovaností - jedna restaurace, jedna směna, jeden večer, jeden dluh a jedna soutěž...Sice se v tomto podniku nebudete přímo řezat smíchy, ale úsměv budete mít na tváři celou dobu...A převážně seriálové herecké obsazení tu vůbec nedělá ostudu a působí velmi kompaktně... ()

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

No neviem, Broken Lizard mám rád a tak som sa vybral pozrieť tento počin. Vedel som, že ich magnum opus Super Troopers to určite neprekoná, ale taký slabý počin som tiež veru nečakal. Hviezdička pre Michaela Clarka Duncana (WHATEVER, MOTHERFUCKER!!!!) a druhá pre fakt, že je to Broken Lizard. Ďalší počin chcem viac hodný názvu Broken Lizard ! ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Buranská totálne bezmozgová zábavka, ktorú si všetci zúčastnení úžívajú do sýtosti, otázne je, ako sa k tomu postaví divák. "Serióznejšie" vtípky (...ehm) striedajú dementné momenty+ nejaký ten fekálny vtípek k tomu...Každopádne od postáv, po dej a humor je všetko tak "over the edge", že som sa skrátka bavil celú dobu.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne dobrý nápad, ale potenciál ostal nevyužitý. Partička čašníkov súťaží o to, kto najviac za večer zarobí. Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli, ale je pravda, že v iných snímkach mám týchto ľudí rád. Respektíve v iných komédiách. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo v skutku vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nevtipné a celkovo to bolo jedno veľké sklamanie. Ja som sa viacmenej len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu sa veľmi nepredviedol a jeho ostatné snímky by som bral už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by ju pozdvihlo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková kravina, ale zábavná. M. C. Duncan, je děsná hora svalů a guma, který se všichni bojí a naneštěstí ještě vlastní restauraci, naneštěstí pro jeho personál, kterej mu musí za jeden večer vydělat 20 tisíc dolarů, protože on dluží 20 litrů japončíkům, je to celkem stupidní a příběh tu moc neexiastuje, ale o to tu neběží ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama