Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent David Hasselhoff je povolán do služby, aby zlikvidoval teroristickou skupinu Hydra, která má v plánu zničit Manhattan nebezpečným virem... (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

David Hasselhoff nám znovu dokazuje, že je hercem až nevídaně záporných kvalit. Dialogy daleko za hranicí imbecility či naprosto nesmyslný děj, to jsou jen některé atributy tohoto neúspěšného pokusu o alespoň velice špatný film. Snímek mi připadne jako vrchol troufalosti a Hasselhoff očividně zkouší divákovu trpělivost, když dělá jeden dementní ksicht za druhým. Na tohle se už dívat opravdu nedá. Film, nad kterým mě zůstal rozum stát, a po němž jsem ještě dlouho nevěřícně kroutil hlavou a ptal se sám sebe: Mají to skutečně zapotřebí? ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jediny film, kde uvidíte vybuchnout oko. David "macho" Hasselhoff jako ten nejultimátnější drsňák, před kterým by se i geneticky upravený klon Eastwooda a Bronsona chvěl jako papír. Aby byl jeho status absolutního nadsamce zcela nezpochybnitelný pochybuje se zpomaleně jako by v řiti čípek měl a přihazuje k tomu tvrdé škleby. Ale i ti největší tvrďáci můžou mít citvlivé srdce a potřebují občas parťáky. Proto mu pomáhá děva o jejíž sličnosti pochyb být nemůže - k zvýraznění svých kvalit používá sexi kožený obleček, ktéry je do pravé akce jako dělaný a proto je asi tak věrohodná jako dělník co není opřený o lopatu. Pokud by vás snad nebavily kožené oděvy hlavních bouráku, máme k dispozici létající pevnost, příšerně přehrávající (ale to je fakt liga) hlavní záporačku, ďábelský plán, nervový plyn, nebohé civilisty, no prostě vše co má mít správná břečka. Hodnocení tohoto filmu není až tak podstatné (já dám za to oko jednu hvězdu), pokud jste schopni do sebe dostat v krátkém čase psychedilika rozličných druhů a kvalit, tento film je ideální volba na strávení rauše na který hned tak nezapomenete :) ()

Reklama

hynn3k 

všechny recenze uživatele

Když je Hasselhoff ten nejpřesvědčivější herec ve filmu, tak je něco špatně. Davča se snaží zahrát Furyho co nejvěrněji předloze a s doutníkem v hubě, který mu na začátku poleje vodopád, a jednou hláškou za druhou se mu to daří. Bohužel jen po obsahové stránce a svým vzhledem, protože s jeho hereckými schopnostmi jsou všichni obeznámeni. Jen mě mrzí, že není k sehnání TV verze. Chtěl bych vidět, jaké hlášky dostali do té půlhodiny navíc. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošný hasselhoffovský odpádek. Tv komiksovka zo starej školy, kde sa záporáci smejú hrozivým smiechom a na konci utečú do stredu zeme. Fakt som si to užil. Tak suché (a nevtipné) hlášky nedáva ani Texas Walker Ranger. By the way keď by sme sa tento výtvor mali brať vážne, aspoň by sa ukázalo, čo je David S. Goyer zač. A kam presne patrí. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Neberu to jako vážně míněnou adaptaci Marvelovského comicsu, beru to jako recesi. Všechno je úmělé a levné ale to mi nezabrání si aspoň trochu vychutnat tu super akční béčkovou atmošku. Na film jsem se těšil a vlastně jsem dostal to, co jsem čekal - béčko, comicsové motivy, trapné počítačové efekty a Davida v hlavní roli :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně sloužit jako pilotní epizoda chystaného seriálu s Nickem Furym (David Hasselhoff). Nakonec se z toho ale upustilo, zčásti i kvůli negativnímu přijetí samotného filmu. (BaronMartin)

Související novinky

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama