Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojici hrdinů francouzské komedie tvoří spisovatel, herečka a mladá začínající zpěvačka, kteří se snaží v dnešní Paříži vyšplhat nahoru. Bertrand (Denis Podalydes) je profesor francouzské literatury, který se snaží dokončit svůj druhý román a udržet v tajnosti vztah ke kolegyni Solange. Do města přijíždí Cora (Emilie Dequenneová), která chce jednou provždy změnit tvář francouzské pop music. A Alice (Sandrine Kiberlainová), která se živí hlavně dabingem, se jen s hořkostí vyrovnává s tím, že ji skutečné filmové role stále míjejí. Lehce satirickou komedii, která vypovídá o cynismu zábavního průmyslu, natočil režisér Marc Fitoussi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Bertrand ( Denis Podalydes ) je profesor francouzské literatury, který píše druhý román. Cora ( Emilie Dequenne ) chce zpívat a Alice ( Sandrine Kiberlain ) touží po pořádné filmové roli..... Hudba - Tim Gane a Seán O'Hagan. Kamera - Pénélope Pourriat. ..........ve své podstatě jeden z těch nudnějších francouzských snímků. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pohodovka. Původně jsem chtěl jít do parku lovit žížaly, abych měl co jíst k večeři, ale to mě přešlo hned, jak jsem poznal ty tři milý blázinky. Vypadalo to, že se doslova narodili pro neúspěch a na to se mě, člověku, který, kdyby si měl vybrat ze sta nastoupených nádherných holek před mým bárek, připravených splnit mě každé přání, jenom jednu, tak bych si určitě vybral jedinýho dobře zamaskovanýho transvestitu, koukalo s velmi příjemným souzněním. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale zároveň zajímavá komedie o životě tří různých lidí a jejich známých a příbuzných, kteří se touží v Paříži nějakým způsobem prosadit na vrchol popularity. Profesor francouzštiny na jedné škole se chce stát úspěšným spisovatelem, dabingová herečka zase touží po filmové roli a mladá dívka, která právě přijela do Paříže, touží být známou zpěvačkou zpívající šansony. Ale sny se plní jen málokdy a ne vždy nám věci vyjdou tak, jak bychom si to my sami přáli. Tenhle film je o tom, co se snaží takový člověk udělat pro slávu a pro splnění snu, ale zároveň také ukazuje, jak snadno může takový snaživec spadnout na pusu. Tento nápaditý a zajímavý film však má jednu chybu. Tedy alespoň pro mne to byla velká chyba. A to sice, že některé herečky v tomto filmu si byly vzájemně podobné, a já pak jen těžko rozeznával, který z těch tří příběhů vlastně sleduji. Takže díky tomuto faktu, že casting nebyl nikterak nápaditý a obsadil vzhledově podobné herečky, dávám pouze průměrné hodnocení. Jinak se jedná o dost povedený film, který byl zajímavý a který se mně osobně docela líbil a u kterého jsem se nenudil. Takže je to za mírně nadprůměrné tři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama