Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat,že spoustu filmů P.Hyamse(tady dost nenáviděnýho)mám rád.Ale po pro mě skvělym filmu Konec světa to s jeho kariérou jde z kopce.Dva děsný filmy a jeden pro tv,dost mizerná bilance.Tady ten film je takovej pomalu se rozjíždějící thriller,trochu staromódní,ale po hodině se to rozjede,a je to i docela zábavný.Jen ten Metcalf,to je děs.A posledních pět minut je i zbytečně nastavovaná kaše.Myslim že 60% je tak akorát. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Boze moj, comu sa to ten Michael v poslednej dobe upisuje? Ved tento film nie je nic viac a nic menej ako otrasny TV film, s otrasnymi hereckymi vykonmi, otrepanou zapletkou, ktoru sme videli uz stokrat a ovela lepsie natocenu a hlavne, clovek vytusil uz asi po 20tich minutach, ako to cele dopadne. Ach Michael, ako hlboko si klesol, ze si skoncil vo filme Petera Hyamsa vedla 4-totriedneho herca Jesse Metcalfa? ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale zábavný a příjemně staromódní thriller, jehož zápletka ovšem slibuje mnohem lepší film, než jakého se divákovi nakonec dostane. Pokud tedy člověk nemá příliš vysoká očekávání, může se docela dobře pobavit a vychutnat si Douglase, který jedním gestem s klidem přehraje všechny herce, kteří se s ním na plátně objeví. V kině by měl člověk asi mnohem vyšší nároky, ale v telce tenhle film s přehledem pobaví. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kamera, herci, výprava, využití barev - fajn. Ale i když jsem neviděl původní Langův film, stačilo pár minut, aby bylo jasno, co a jak, nu a jak byl detail na prsty té černošky, byl jasný i twist. buď koukám na moc filmů, nebo je to prostě celé pojaté natolik sterilně, že to nemá čím překvapit. Možná oboje. Celkově je to pak celé nudné, kdy si jen odškrtávám, co jsem si řekl, že se stane, ono se to zcela nudně stane, a čekám jen na poslední větu, skutečně moderní perlu. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Peter Hyams se tady snažil o něco podobného jako v Soudcově noci. Myslím, že právě kvůli tomuto faktu přijal Michael Douglas roli zkorumpovaného státního návladního, jinak nevím, proč by se zahazoval filmem s mizerným televizním vizuálem, špatnými herci (Metcalfe je opravdu tragéd) a zápletkou, u které každý průměrný divák ví, jak dopadne. Je pravda, že kdyby se scénáře a režie ujal někdo z áčkové produkce (a vyměnil Metcalfa - třeba takový JG Lewitt by mi tu seděl), mohl by z toho být skutečně dobrý thriller. Takto ale ne. PS. Když se koukám, co všechno Hyams natočil, potvrzuji, že je to opravdu tragéd. Viděl jsem 7 jeho filmů a žádný se mi nelíbil včetně červeného Kozoroha1. Ze všech jeho filmů dýchá podprůměrné vedení režie i velmi slabé scénáře. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama