Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Těžko se rozhodnout, jak film ohodnotit, respektive tápu mezi 3-4*. Animace nádherná, postavičky roztomilé a zábavné, ovšem příběh trochu slabší, ale tak je to pohádka, tam to prostě musí končit přes různé nepříjemnosti šťastně. Podle mě ale ukazoval lidi až v moc dobrém světě. Nejlepší postava? Jednoznačně želva Věra a v závěsu za ní ten kocour :) ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

"... a tati, jaký to bylo, když se jště v kině nenosily brejle ??? " Bojím se, že podobnou větu jednou uslyším a asi mě bude mrzet, že nutností animovaných filmů budou efekty v podobě honiček, úniků, létajících předmětů atd - vše jen pro ten efekt. Bohužel to nemůže mít jiný dopad na film, než absolutní ztrátu děje. Tenhle film o želvě jménem Sammy se ale snaží, jak může a i přes skoro až nezajímavý děj to působilo velku slušně :) ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Mám rád vodní želvy, proto jsem se na Sammyho docela těšil. A výsledek? Na evropský 3D animák to není špatný. Jen nechápu jednu věc: ve filmu se v podstatě pořád něco děje, je to ale natočeno tak nezajímavým stylem, že u některých pasáží jsem se docela nudil.To se zase tak často nevidí. S animací je to taky složité. Všechno je to krásné a roztomilé, problémy ovšem nastanou při akčnějších scénách, kdy se postavy pohybují někdy dost trhaně. Nemluvě o mořských vln(k)ách. Mnohým by možná silně vadil i všudypřítomný morální apel (neznečišťujte přírodu, nekácejte pralesy, chraňte zvířátka). Na druhou stranu, Sammy je opravdu roztomilý želvák a dětem výše zmíněné výtky zřejmě vadit nebudou. Proto slušné tři hvězdičky. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Nemo, kdyby to nebyl ten vyšperkovaný klenot Pixaru. Dětinský a hloupý příběh bez vtipu, narážky na ekologii co každých 10 minut a opravdu nepovedená animace (o 7 let starší Nemo vypadá líp). I když má Sammyho dobrodružství necelých 90 minut, divák starší 15 let se bude od poloviny nudit až běda. A ke konci mu to bude všechno úplně ukradený. Prostě takový když 2 dělají totéž, není to totéž. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $65,605,808▐ Presne mi to pripomínalo rozprávku Cestu na mesiac a pozerám že to je nakoniec od toho istého tvorcu, neškodný priemer, ktorý je miestami roztomilý a niekedy dokonca aj troška drsný. /50%/ ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama