Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Jeden z nejhorších animáků co jsem viděl... Naprostá absence příběhu, vtipu či napětí, prostě jedná velká 0. Ba co víc, moje 4-letá dcera a děti v kině se také vůbec nebavily, takže si myslím, že ani malý dívák tento paskvil neocení... Tohle vědět, tak se vyhnu kinu obloukem, protože to byly naprosto zbytečně vyhozené peníze. Odpad nedávám jn proto, že 3D bylo tentokrát opravu povedené, ale hlavně díky želvímu tempu obrazu... PS: Korunu všemu nasadili hippies a ekologické rádobyposelství, bohužel velmi trapně servírované... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. 3D prvky sú na vysokej úrovni, no niesu jediné. Pekný animovaný film z rýchlim tempom deja,príjemnou atmosférou a peknou hudbou. Film ako pre veľkých tak aj pre malých...........Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Free - Donovan Frankenreiter ,2. Happy People - Dry Spells ,3.Love Today - Mika ,4. California Dreamin' - The Mamas and The Papas ,5. Love Will Find a Way - Mishon ,6. Ain't No Sunshine - Michael Jackson ,7. You're Not Alone - Matt Mahaffey ,8. Love Child - Fibes, Oh Fibes! ,9. Shark in the Water - VV Brown ,10. Remix Elle Panique - Olivia Ruiz ,11. Welcome to the World - Ramin Djawadi ,12. Exploring the Sea - Ramin Djawadi ,13. Here Comes Samy - Ramin Djawadi ,14. Shelly's Lost - Ramin Djawadi ,15. The Coral Reef - Ramin Djawadi ,16. Where Is My Girl - Ramin Djawadi ,17. Around the World - Ramin Djawadi ,18. Wedding Ballet [bonus] - Ramin Djawadi ,19. Talking to the Moon [bonus] - Bruno Mars ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prapodivná ekologická poudačka.....tu snad želvy i napsali. Chybí tomu snad všechny atributy, kterými současné animáky disponují. Navíc mi ten příběh, když se k tomu postavím tak, že primárně je určen pro nejmladší publikum, přijde celý divný. Nevím, mým dcerám se to docela líbilo (což by asi mělo být to nejdůležitější), ale pro mne jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby. ()

Drtic 

všechny recenze uživatele

Nemúžu se zbavit pocitu, že celej animák vzniknul jenom kvúli 3D efektúm které byli což musím uznat vynikající. Příbeh je takový slaný nemastný je videt, že tvúrci vsadili na jednoduchost co snímku dost ublížilo, ale už sme si zvykli, že animačky neurazí a menší diváci to umi náležite ocenit u staršího dívaka je to trošku horší, ale aspon si připomenem, že ničit oceán se nemá na co snímek jasne poukazuje. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako je už u mňa zvykom, videl som film bez 3D efektu. A ikeď je Sammy príjemne roztomilý, doplácajú jeho dobrodružstvá na slabý príbeh. Samozrejme menšie publikum si môže príjsť na svoje, to staršie ( nie detské publikum) však narazí na nezáživné vyprávanie o korytnačke s menom Sammy a jeho putovaniu okolo sveta. Plusom sú určite pesničky, znejúce v animáku....**/*** ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama