Reklama

Reklama

Obsahy(1)

COLE HAUSER a nositelé oscarových nominací JAMES CROMWELL (nejlepší herec ve vedlejší roli, Prasátko Babe, 1995) a LAURENCE FISHBURNE (nejlepší herec, Tina Turner, 1993) v akčním kriminálním thrilleru bez pravidel. Pokud chce agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser), infiltrovaný hluboko do brutální zločinecké organizace, uspět, musí použít extrémní prostředky. Když od tajemného bosse dostane příkaz vypátrat ukradené miliony, zaměří se na jeho účetního (LAURENCE FISHBURNE). Jakmile ale přitvrdí, začíná psychologický souboj. Kdo koho nyní vlastně ovládá? Vstupte do nemilosrdného světa organizovaného zločinu, v němž jste právě tak dobrý jako vaše poslední lež. Dále hraje Emmanuelle Chriqui (Zohan: Krycí jméno Kadeřník) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začínajúci režisér Nolan Lebovitz si na svoj debut vybral priveľké sústo. Chcel natočiť napínavý krimi thriller. Nepodarilo sa mu to. Mal k dispozícii dosť slušný rozpočet a aj celkom dobrých hercov, ale nedokázal to plne využiť. Najväčšou slabinou tohto titulu je nie zrovna najšťastnejšie spracovaný scenár. Film je zbytočne rozťahaný a neprehľadný. Je ťažké udržať pozornosť až do konca, ktorý tiež veru za moc nestojí. ** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Budu kreativní, co ještě vám mohu odstranit? Vím, že to nemohu dokázat, ale jak můžu vyvrátit falešné nařčení? Udělal jsem si praxi a získal prvního klienta a až do dnes mám stále jenom toho jednoho.Pro Ziggyho nepracují tlustí lidé, podejte mi nůž. Toliko pár moudrostí z dialogů hlavních aktérů a pojďme se ponořit do života Kevina Coleho, který se tak oddal své práci, že začne zanedbávat své okolí. Co je jeho hlavní práce? Mučení. Co je jeho nejhlavnější práce? Tak to je docela dobré vědět, on už to skoro zapomněl. Ke konci filmu se děj začíná moc komplikovat a závěrečné vyvrcholení nás docela ne(překvapí). ()

Reklama

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Ten film byl opravdu muka... Pro mě zůstal úmysl tvůrcu nepochopen, bohužel... a ten konec vyznívá do ztracena, neboť pokoušet se vystavět takový film na tak malém prostoru (myšleno tak, že se více jak pů filmu neděje a pak najednou takový zvrat) je stupidní. Sice vcelku pěkné zpracování, ale to už to nezachrání. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Režisér Nolan Lebovitz je zřejmě velký fanda série Saw. Jeho v pořadí teprve druhý film budí dojem, jako by chtěl natočit svoji vlastní Pilku, ale jinak a v jiném žánru. Výsledkem je vcelku průměrný krimi thriller, který je ovšem díky zmiňované inspiraci poměrně originální, temný a syrový, takže leckoho určitě zaujme. Mě osobně ovšem zdaleka nejvíc zaujal skvělý - úsporný a noirově drsňácký - výkon Cole Hausera, v němž, jak doufám, američtí filmoví pohlaváři díky tomuhle filmu objeví dalšího prvotřídního akčního hrdinu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Děj je drobátko zašmodrchaný, ale to mi nevadilo až tak jako fakt, že jej zbytečně zdržují hluchá místa. Nejprve jsem jej hodnotil velmi nízko, ale pak jsem usoudil, že by možná nebylo od věci přidat a časem jej zkouknout znovu. Fishburn hrál asi nejlépe, ale ani ostatní se zrovna neflinkali. Jde spíše o psychofilm. CI 20112010 9840/10245+++++ No, tak jsem to sjel podruhé a vzhledem k velkému počtu nudných pasáží dvacet odebírám. Ani ty retrospektivy tomu nepřidaly. Takže celkově dvacet s bídou. Musím se však přiznat, že jsem za to závěrečné překvapení chtěl něco dát, ale tak velkou vizuální chybu odpustit nemohu. Toho by si musel všimnout i slepý. Totiž toho, kam je střelen ten ve světlé mikině, a za pár sekund má ten vstřel někde úplně jinde. 20191201 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vencouveru a v Britské Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama