Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Proč ta nízká hodnocení? Je to jasné. Seriál hodnotí lidé nad 20 let. Tedy dospělí! Je tedy logické, že to tak skončí. Naopak děti by to hodnotili jinak, hlavně mladé dívky věk 13 až 17 let. Kouzla, zajímavé scény a zajímavý děj všech dílů, dělá ze seriálu dobrou podívanou. Samozřejmě pro děti! Dospělí nad 20 let se ani nemusí snažit. Pokud jsou už vaše děti velké slečny věk 10 až 16 let, zkuste se zeptat jich! Pěkné prostředí kde jsou delfíni se mi líbilo asi nejvíce. Herečky také dobré. Vůbec nejlepší díly jsou / Zpěv sirén / Neodolatelný / U těch jsem se smál nejvíc. Poznámka: Závěr seriálu je zajímavý. Hvězdiček 4 ()

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak blbé, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Neoddiskutovatelným pozitivem je, že seriál se vyhýbá rádobyvtipným hláškám, děvčata nejsou afektovaná a herci nepomrkávají spiklenecky na kameru a odmyslíte-li si ty ploutve a triky, jedná se o pěkný seriál pro děti, který je milou sondou do života tří holek z přímořského městečka. Seriál má vzestupnou tendenci - od dílů vyloženě pro mrnata seriál rostl postupně s diváky a našel si svoje místo a díly, kde hlavní protagonistky řeší milostné problémya školu jsou mnohem reálnější a uvěřitelnější než milostné patálie mládežníků z Beverly Hills. Navíc si přičtěte atraktivní prostředí přístavu, slušivé oblečky hereckého ansáblu a civilní atmosféru seriálu a hned máte docela slušnou zábavu na půl hodinky. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Úprimne vám poviem, že Austrálčania riadne prestrelili. Toto je totálna puberťácka hlúposť pre dievčatká do 15 rokov. Ja nemám nič proti príbehom o morských pannách, naopak niektoré sú zaujímavé, ale toto bolo nevkusné, polomoderné, odohrávajúce sa v zvláštnom prostredí s hlúpymi efektami. Tie dievčatá sa mi nijak zvlášť nepáčili, takže ani to to nemohlo zachrániť, naozajstný gýč. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Domovskou stanicí seriálu opravdu byla australská Network Ten, přesto premiéra 3. série proběhla na anglické stanici Nick. Dokonce i v ČR byl odvysílán první díl 3. série dříve než v domovské Austrálii. (ČSFD)
  • Poté, co Cleo „odšroubovala“ požární hydrant, měla lehce mokrou ruku, avšak neproměnila se v mořskou pannu. (LUKICKK)
  • Úvodní píseň zpívá v 1. sérii Ellie Henderson, ve 2. Kate Alexa a ve 3. Indiana Evans. (ČSFD)

Reklama

Reklama