Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další ždímačku na peníze ubohých rodičů. Původní díl by ještě celkem snesitelný, ale tady je už hlavokroutících momentů přespříliš. Čimpančice, kterým jsem těžko rozuměl já (a to slovenčinu celkem ovládám), natož děti. Navíc mne jako vozíčkáře celkem udivila scéna nebohé babičky letící na vozíku ze schodů. Milí filmaři, viděli jste vůbec někdy, jak se chová vozí spuštěny po zadu ze schodů? Okamžitě(!) by se převrátil na zad a milá babča by dopadla daleko hůř. Ne, vozík opravdu poslušně nezdrncá každý schod :-) Odpad tomu nedám, od toho jsou tu jiní, ale víc než jednu hvězdu z toho nevykřešu, děti sorry. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé, ako sa tu väčšina horkokrvne dušuje. Príjemná rodinno detská komédia. Nemá to už ten prvotný šmrnc, ale stále je to zábava, ktorá nenadchne ani neurazí. Na jeden večer akurát. PS: experti, ktorý toto považujú za najnudnejší alebo najtrápnejší film, nevedia o čom je život a doporučujem pozrieť pár skutočných skvostov(Cable Guy, Son of the Mask), aby spoznali filmové peklo. ()

Reklama

Nurder 

všechny recenze uživatele

Musím dát 3 hvězdičky. Nevím jestli je to přehnané, ale mě se to líbilo. Chipmunkové a Chipmunčice jsou v některých scénách velice roztomilý. Někdy máte chuť je vzít a držet je v náruči celé dny. Ikdyž je příběh spíše horší, filmu to vůbec neubližuje. Já se krásně bavil a myslím si, že nebudu jediný . ()

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé zlkoukla jedničku, přišlo mi to jako dost dobrý a originální nápad, to ale neznamená, že by měli tvůrci ihned začít s dvojkou ( o trojce už radši vůbec nemluvím...). Většina pěkných filmů nebo pohádek natočí jakoby původní verzi filmu, tedy jak by si přáli, jak by film měl začít, a taky SKONČIT. Ale "bohužel" se rozhodli, pravděpodobně kvůli sledovanosti, nuceně nastavit příběh... -_- a to už potom - slušně řečeno - není ono. ()

nogi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu Chucka/tobyho (=Zachary Levi), mýho oblíbenýho herce, jak se k tomu mohl prpůjčit, jako jediný z živých herců tam má o něco větší roli a teda, románek "pro rodicče" aby se nenudili se moc nekonal -ach nééé, to byl trapas... Chudák dítě, co sedělo vedle mě, já se tam klepala hystrickym smíchem... Tak zoufalý to bylo... Nazačátku jsem myslela, dám jednu hvězdu jen kvůli Levimu, ale chyba lávky, druhá polovina filmu byla natolik WTF?! OMfG! ROFL!, že jsem prostě přehodnotila a dala odpad!... Jediné co stojí trochu za to je pár přezpívnných hitovek... xD Helium forever!!! xD ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama