Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani výměna režiséra a dvou scénáristů bůhvíjak nepomohla. Betty Thomas má sice se zvířaty zkušenosti z filmu Dr. Dolittle a scénáristé zase pracovali na různých animovaných filmech, leč ani to filmu extra nepomohlo. Snímek je vlastně kopií prvního. Chipmunkové jsou sice slavní, ale objevují se Chipettky. A opět je Ian přemlouvá, aby zpívaly, zpívaly a co nejvíc z nich chce vytřískat (to už tu jednou bylo). A ony, stejně jako před nimi kluci, také zjišťují, co je zač, a nakonec mu utečou, stanou se všichni přáteli a pohádky je konec. Pár úsměvných scén s babčou nebo ve škole by se našlo, dvojka však nejenže nepřinesla nic nového (i téma apelování na přátelství je opět stejné), ale dokonce kopíruje sebe sama. Tak si skoro říkám, zda ještě tvůrci mohou přijít s něčím novým. Jenže u trojky se objeví již třetí režisér a tak je tu snaha evidentní - vytřískat co nejvíc. Z tématu i diváků. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že si celkem slušná jednička takhle nehorázně zkazila pověst. Alvin a Chipmunkové 2 nemá žádnou cílovou skupinu, na níž by se mohl zaměřit. Nemá pořádný příběh, postavy, písničky, po pravdě mě nenapadá nic kladného, KROMĚ! Kromě faktu, že vás vlastně ta návštěva kina zas tak moc nenaštve. Ano, jde o špatný film, ne ale nějak otravný či nepříjemně vlezlý. Nejedná se vyloženě o „čisté zlo“, jak tomu bývá u některých (obvykle českých) snímků. Neumřete u něj, což je záslužné. Akorát vás prostě nebude bavit. ()

Reklama

nogi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu Chucka/tobyho (=Zachary Levi), mýho oblíbenýho herce, jak se k tomu mohl prpůjčit, jako jediný z živých herců tam má o něco větší roli a teda, románek "pro rodicče" aby se nenudili se moc nekonal -ach nééé, to byl trapas... Chudák dítě, co sedělo vedle mě, já se tam klepala hystrickym smíchem... Tak zoufalý to bylo... Nazačátku jsem myslela, dám jednu hvězdu jen kvůli Levimu, ale chyba lávky, druhá polovina filmu byla natolik WTF?! OMfG! ROFL!, že jsem prostě přehodnotila a dala odpad!... Jediné co stojí trochu za to je pár přezpívnných hitovek... xD Helium forever!!! xD ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé, ako sa tu väčšina horkokrvne dušuje. Príjemná rodinno detská komédia. Nemá to už ten prvotný šmrnc, ale stále je to zábava, ktorá nenadchne ani neurazí. Na jeden večer akurát. PS: experti, ktorý toto považujú za najnudnejší alebo najtrápnejší film, nevedia o čom je život a doporučujem pozrieť pár skutočných skvostov(Cable Guy, Son of the Mask), aby spoznali filmové peklo. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ještě horší než ten první film. Pro jistotu už se nezpívá ani česky, takže dětský divák jde tentokrát stranou úplně. Příběh debilní jak nikdy. Všichni padají, sádrují se a padají. Čipmanci jsou ve škole za hvězdy a holky z nich tečou. Jak jen je to skvělý film... Opravdu nejde o moji krevní skupinu. Těšil jsem se na dobré písničky, ale tech tu už opravdu moc není. A naivita tvůrců nezná mezí, protože následuje ještě další díl... Vrchol všeho v tomto dílu je, kdyý se v ZOO u ohrádky surikat stává voliéra pro orly. Debilita nezná mezí... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama