Reklama

Reklama

Sněhurka (ne)šťastná až navěky

  • USA Happily N'Ever After 2

Jeden ze dvou pomocníků Čaroděje opět způsobí, že v pohádkovém světě nastane nevyváženost mezi dobrem a zlem. Tentokrát ovlivní příběh Sněhurky, jejíž matka je milována v celém království pro to, jaká je. Bohužel už nestihne předat Sněhurce důležitou výchovnou radu, v čem tkví její oblíbenost. Ze Sněhurky se po matčině smrti stane povrchní hvězdička společenských akcí, která si myslí, že obliba matky tkvěla v kráse a publicitě. Tajemná dáma požádá Rumpelcimprcampra, aby zařídil změnu její podoby na Sněhurčinu matku, a poté okouzlí krále svým zjevem. A protože jí Sněhurka nezapadá do plánů, vymyslí lest, jak ji ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Žila byla jednou jedna Sněhurka a.. A nebyla to taková ta hodná, milá a příjemná Sněhurka jak ji známe. Byl to takovej rozmazlenej a drzej spratek.. No, prostě asi jako všichni teenageři. A tahle Sněhurka potkala trpasllíky, kteří ji díky dobře volené pracovní terapii převychovali. Těm, kteří sledují jenom klasiku bych tuto pohádku asi moc nedoporučoval. Ti, kteří se rádi kouknou na něco nového, si můžou tento snímek v pohodě pustit. Edit: včera jsem viděl - (Ne)šťastně až na věky. Některé osoby a obsazení stejné, jen tato pohádka lepší ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Mnohí tu " kričia " že aká to len bola hrozná animácia, primitívna a ešte k tomu nie vtipná. Ale akosi zabúdajú na to, pre koho sú rozprávky určené...a táto obvzlášť. Doslova z nej srší že je určená pre deti!!! a nie pre dospelých....nádherné farby, roztomilé postavičky a ja som postrehol aj vtipné a zábavné časti, ale najmä to má mravné ponaučenie : krása je to čo vyžaruje z človeka a nie to ako vypadá. A netreba zabudnúť ani na to že pomáhať druhým je cesta byť krásnym....podľa mňa pre deti ako stvorené a deti si ju určite užijú - o tom nepochybujem.... ()

Reklama

Hystory 

všechny recenze uživatele

Najviac ma štve, že rozprávkový svet je taký pestrý a je tu toľko možností.... Tu tvorcovia vybrali ošúchaný príbeh Snehulienky, a veľmi špatne ju vyvrátili. Kúsok viac snahy a mohol vzniknúť film, ktorý sa pohode mohol pobiť so svojimi bratmi v kinosálach. Animáciu nehodnotím, lebo vedome nedosahuje úroveň, totižto film vznikol len pre požičovne, takže nepredpokladá nijakú kvalitu! Dajte mi pero a papier, a napíšem takú paródiu na rozprávky, že bude nominovaná aj na Oscara! ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Animačně jednodušší vývar z konceptu filmu prvního, jdoucí svým vlastním směrem. Ruku na srdce, animace vypadá jako cosi z dob Pentií, ale na druhou stranu, kreslit to já, dopadne to hůř. A příběh? Je poměrně dějově jednoduchý, mravně silný (tohle téma je stejnou měrou skutečné i pohádkové, a tedy opravdu věčné. Kdo z těch, co na film kouknou, si neřekne, jestli není ve svém životě příliš sobecký?) a oťukává mnohé známé pohádky. A když přijde konec, zase mám pocit, že jsem viděl něco pěkného a příjemného, i když jednoduchého. Malý mínus jsou málo vtipné vtipy a snad i ta animace, ale když se mi to líbilo, tak pod čtyři jít nemůžu. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Podle určitých rysů by tohle mělo být jakési pokračování pohádky (Ne)šťastně až na věky, ale spíš bych řekl, že scenárista po noci plné lihovin potřeboval do osmi dodat na stůl hotovou věc a tak ve třičtvrtě na osm začal psát a tohle je výsledek. Na výrazně odlehčené kostře zmíněného příběhu postavil něco, co sice jakž takž drží pohromadě, ale nedával bych tomu nějaký význam. Na příběhu poněkud moderního království podtržený techno muzikou s jakýmsi morálním poselstvím za shlédnutí snad stojí jen ti trpaslíci, ale ani ti už nejsou co bývali ... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama