Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zatímco první Lovecká sezóna byla poměrně sofistikovaná a velice hezky animovaná, druhá je už jen uřvaná slepenice scének, ve kterých furt někdo volá Buřtíčka. Po technické stránce sice potěší některé detaily, které jsou relativně slušné a občas potěší zajímavě nasvícená scenérie, celkově je ale dvojka výrazně slabší, než jednčka, dokonce ani ta tráva už se nehýbe. Humor, když už se objeví, je prima, mnoho jej ale není. No a ani medvědí ukolébavky se tentokrát nedočkáte, takže ke shlédnutí druhé Lovecké sezóny opravdu mnoho důvodů nevidím... ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě bych chtěl poznamenat, že mi opět většina hlavních představitelů k srdci vůbec nepřirostla, Boog, Elliot a Giselle nemají vůbec žádné charisma a působí jako tupé loutky. Výjimku tvoří snad jen Mr. Weenie + pár ostatních charakterů a celkově mi připadalo psí osazenstvo snad i lepší než hlavní představitelé. Kdyby se to jmenovalo Psí sezóna 2, udělali by autoři lépe. Namluvené neoriginální hlasy jsou společně s chudou animací dalším hřebíčkem do rakve tohoto nešťastného animáku, který opravdu patří tam, kam byl původně určen, tedy do videopůjčoven a nikoliv do kin, kam jej naše slavná distribuce zařadila. (2/10) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Elliot a jeho parohy, tak začíná a končí film. První Loveckou sezónu jsem viděl ve 3D a docela jsem se bavil. Druhá Lovecká sezóna se mi moc nelíbila. Dal jsem původně z nějakého impulzu - odpad - , ale nedavno jsem viděl všechny tři části pěkně za sebou a musím změnit své hodnocení. Úroveň sice klesá, ale vždy tak o jednu hvězdu. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Není to kdoví jaká komedie k popukání, ale mě se to docela líbilo pokud to beru v rovině kreslených filmů, které zrovna dvakrát nevyhledávám. Je tu jistá a těžko smazatelná podoba s Dobou ledovou, což taky nepřidá na prožitku. Jedničku jsem neviděl a ani nevím zda mám chtít, trochu divné pořadí no :-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Myslím, že netřeba připomínat, že tato tlupa potrhlých zvířat bude zajímat především ty nejmenší. Počínaje příběhem, konče animací, jendá se o jednoduchost ve všech směrech. Nic na přemýšlení nebo rozjímání se nad úchvatnými scénérimi kreslířského pera. Prostě a jednoduše, pokud máte doma nějakého piškota(dítě) :-), přičtěte si jednu hvězdičku. Zajímavosti: Celý příběh se nezakládá na pravdě, jak se mnozí mylně domnívali... :-) 35% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama