Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Knor 

všechny recenze uživatele

Ta svinská zkroucená krkající Kayako mi nahání husí kůži. A to je tak jediný co můžu tomuhle filmu připsat k dobru. Všechno ostatní je špatný. Potěší jen snad ještě Shawnee Smith a to je asi tak všechno. Tahle prokletá série má to nejlepší za sebou a už bych ji nechal bejt. I Kayako musí jednou dokrkat. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

No, co napsat. První americký díl mě nadchnul, druhý znechutil a třetí.....uspokojil. Prakticky si nemůžu na nic stěžovat, dostal jsem to, co jsem čekal. Otázkou však je, zda i to mi vlastně stačilo. Film nemá ani hlášku, ani scénu, kterou si bych si zapamatoval. JInak to sourozenecké trio je povedené, a Smith je hezká a dobrá herečka. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Celkem relevantní pokus o uzavření trilogie: konečně to užuž vypadalo, že by kletba (sídlící teď v bytovém domě v Chicagu z dvojky) mohla být zlomena. Škoda, že veškeré strašení probíhalo hrozně amatérsky strojově, zprofanovaně směšní (krkající, posedávající či trhaně se plazící) duchové neděsili, jen nejapně "trapili" (mrtvý chlapeček navíc nějak povyrostl). Za ty musím bodík dolů. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už teda vážně ne. Z kdysi výborného a hlavně strašidelného hororu ( mám na mysly samozřejmě japonskej originál) se stala neuvěřitelně nudná hovadina. Už druhý díl stál zaprd a tohle je ještě mnohem horší. Duchové a jejich strašení je opravdu příšerné, obludné a nezajímavé. Jsem k hororu velmi tolerantní, vždy hledám něco co by stálo alespoň za minimální pozornost, ale pravda je taková, že tady nic takového není. Někdo asi nepochopil, že dlouhovlasatí duchové to už mají dávno v americe za sebou, a že patří do Japonska. Prosím další díl už ne i když jsem přesvědčen že ještě minimálně jeden bude a to jak nyní je v modě tak rovnou ve 3D. To bude nádhera, to bude podívaná už se nemůžu dočkat. Takže Smrtící nenávist 3 je zcela zbytečné pokračování, které postrádá vše co dělalo originál tak děsivým a o tom jakým je zklamáním nemá cenu se vůbec zmiňovat. Ano až tak to bylo špatné. No řiká se třikrát a dost a v tomto případě to platí desetinásobně. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Posledná časť sa nám z Japonska presúva do USA. Bohužiaľ za mňa je to rozhodne najslabší článok série. Herci sú sympatický ale ich výkony až sú celkom priemerné. Atmosféra filmu je úplne slabá. Príbeh sa nám posunie o pár rokov dopredu. Príde na scénu jedna postava o, ktorej ani nebola reč v prvých dvoch filmoch, čo mi príde trochu zvláštne ale čo už. Scenárista asi rozmýšľal nad obedom, keď písal scenár pre hlavnú postavu. Na jednej strane sa snaží pomôcť rodine a na druhej strane, keď príde riešenie problému, tak ho odmietne, teda dôjde jej to až na záver. Film môžem odporučiť ale iba na jedno pozretie. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama