Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe, neboť předvídatelnost.. přímočarost.. a plytkost děje, naprosto nelogické chování postav.... je až do očí bijící.. jediné proč jsem dal dvě hvězdy je, že postava Kayako, je doopravdy děsivá, její plížení..sekané pohyby.. a takový divný hrdelní zvuk.. hrrrrrrgrrrrrr... hustý.. měl jsem docela problémy následující večer usnout.. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pořadové číslo "tři" ve spojení s výrazem "video film" dávají tušit neštěstí, no překvapivě je třetí Nenávist vcelku slušnou duchařinou. Od svých dvou amerických předchůdců si nezapomněla okoukat charakteristickou strašidelnou atmosféru, díky čemuž se The Grudge stává sérií, která mě víceméně (zde spíše méně, ale přeci) postrašila každou svou částí. Děj je tentokrát jednoduchý jak facka, což ale neberu jako negativum. Nižší rozpočet se občas samozřejmě projeví problematickým vzhledem duchů, ale nakonec to není tak hrozné, jako to vypadalo v traileru. Toby Wilkins se po dvou filmech ukazuje jako zajímavý talent, jehož práci nebude naškodu do budoucna sledovat. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Podprůměr, a to nejen v rámci celé série s krkající Kayako a vřískajícím Toshiem. Kterýkoliv díl, ať už japonský nebo americký, stál a padal na frekvenci povětšinou kvalitnějších morbidních lekaček a dusné atmosféře psychoterroru. Japonské díly byly v tomto minimálně uspokojivé, překombinovaný americký druhý už haproval a tento, poprvé bez Shimizua, si může o humusném psychu jen nechat zdát. Jsou tu sice nadprůměrné scary scény s tradičně se trhavě pohybující Kayako (blázinec, obraz...), které nezabíjí zkratkovitý střih, ale ty jsou v menšině oproti nezajímavému zbytku, v němž má až moc prostoru nudná interakce podprůměrných amerických herců a digitální triky. V podstatě žádný průser, leč o slušné duchařině nelze ani náhodou mluvit. Uvidíme, jak dopadne japonská trojka... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Príjemná, oddychová ducharina, ktorá si na nič nehrá a má to slušný rozjazd od začiatku do konca som bol v neopísaťelnom napätí, ano na japonský originál od Shimizua to nedosahuje ale má to niečo do seba. Triky sú slušné,lakačky tiež, premňa jasných 80 percent. PS: Koniec dal jasne tušiť, že bude ďalšie pokračovanie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama