Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavý, kdy (teda, jestli vůbec někdy) přestane Amíky bavit točit komedie o jednom a tom samém a (což je smutnější) jestli Jackie Chan si začne vybírat pečlivěji své role. Já to totiž nechápu. Ten chlapík je v 56 letech pružnější než většina jeho dvacetiletých kolegů, akční a bojové scény zvládá stále na jedničku s hvězdičkou, ale je pořád v komediích, které jsou minimálně vtipné. Nicméně stále si radši pustím tohle, než kterýkoliv díl ze série Spy Kids (ke kterým bych tento film nejlépe přirovnal). Takže jen za Jackieho a Amber zaokrouhluju na tři hvězdy, ale pochybuju, že ještě někdy tohle budu chtít vidět. P. S. Čeští distributoři opět nezklamali. Ten název je totiž peklo… ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi se nikdy nestane, abych filmu s Jackie Chanem napálil plný počet. Ani tenhle film nijak nevybočuje z jeho americké anabáze. Chan stárne a jeho dřívější "gumové" eskapády už dávno vzaly za své. To samé platí o ději, který je jednoduchý a úderný jako máchnutí plácačkou na mouchy. Zpočátku jde příběh jako vždy na oko cestou opačnou. Děti muže ze sousedství v oblibě moc nemají, tedy v tomto případě jedno ze starších dětí, ale jejich mámě se zamlouvá. Pak už se ničeho překvapivého nedočkáme. Agent tajné služby s utajenou identitou dostane na starost hlídání dětí, zlikviduje nájezd padouchů a všichni si padnou kolem krku. Dost obehrané schéma. A jak je u Chanových filmů zvykem, v titulcích následují zkažené scény. Chan v podstatě žije z průměrných až podprůměrných filmů. A jako chůva se poměrně osvědčil. Klady: zpočátku film vypadá jako dobrá komediálně akční jízda + poměrně dobré herecké obsazení + Levant se v komediálním žánru orientuje. Zápory: akčních scén je pomálu - recyklovaný a schematický scénář - Jackie Chan už není pružný jako dřív - silně předvídatelný vývoj děje - nečekaně málo nápaditá choreografie akčních scén - průměrné vyznění. 40% ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno zábavy, škoda že i Jackie se upsal infantilnímu béčku, které ani on nezachrání! Já mám rodinný komedie rád, ale tahle béčková produkce mě neskutečně nudila, obsazení do vedlejších rolí totálně vedle, všichni vypadaj jak z levnýho porna, děti nepřiměřeně otravný a nesympatičtí. Tohle nemohu bohužel doporučit vůbec nikomu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak úchvatně kompaktní akční rodinnou komedii jsem už dlouho neviděla. Dokonce mi nepokazila dojem ani obvykle předimenzovaná hudba a kupodivu i český dabing sedl v tomto případě jak sada pávní na ruského záporáka. Ať šlo o ruskou mafii, rodinné střety, rodiče a děti, děti mezi sebou, vtipné akce a skvělého Jackie Chana, pro mě to vše dohromady šlapalo jak ruské kolo čínské výroby na americkém trhu..."Halloween mám nejradši. Coltne, co je Halloween?" Ještě, že jsem neměla předem ani tucha, jak nízké hodnocení toto zdařilé dílko má, možná bych prošla zbytečně bez povšimnutí a to by byla náramná škoda. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jackie po americku - a opět v akci. No ... ve skutečnosti se tady ta proklamovaná akce vyskytuje v menší míře, než byste čekali - a občas je i maličko trikově vylepšená. Na druhou stranu: I když Jackie už dávno není žádný mladík, je pořád těžký frajer - a komediálnost snímku není založená jenom na choreograficky zajímavých soubojích. Jde víceméně o rodinný film se všemi obvyklými rodinnými klišé - s dětskými herci, pro dětského diváka ... a pro mě ... ;-) ... Ani jedinou minutu jsem se nenudila, takže velkoryse přehlížím většinu jeho nedostatků ... 3,5* ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama