Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

tron 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je to úplne nereálne, ale má to sympatické postavy, fajn hercov, niekoľko vynikajúcich komediálnych scén, viacero skvelých hlášok, najhorší filmový tanec desaťročia, psa, dvojicu rozkošných gayov (alebo nie?) a plno dobrých nápadov. Pre mňa veľmi slušná zábavná komédia. Akcie je málo, v podstate len pár minút na začiatku (kde to zachraňuje soundtrack) a pár na samom konci (akčné finále ma sklamalo, ale kašľať na to). Avšak hlavne je tu fantastický Dave Bautista, ktorý je film od filmu lepší a lepší a možno by som sa nečudoval, ak by z neho raz bol nový The Rock. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Každá hora svalov musí mať infantilný zárez na „krásnej“ kariére. Špiónom bol už hocikto, Dave až teraz spolus rybkou. No čo, prečo sa smejeme, veď aj Reno mal kyticu – japonskú liliu mieru. A je to kult. Tento špión s určitosťou a zákonitosťou nebude kultový, pretože tá porcia amerického šialenstva (akože zľahčujem deťom zabíjanie a podprahovo ich vlastne otupujem) je ukážková. Rozum kde si ostal, pýtam sa, cit ušiel si kde, ozývam sa. Hlasno trúbim na verejnosť, že je celý tento klišoidno neidentifikovateľný hnoj ďalším dôkazom úpadku. A isteže to nezachráni ani Hit me Baby (One more time). (videné 11.04.2021, Joj archív) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Každý akční herec má svůj rodinně laděný film s komediálními prvky a Dave Bautista není rozhodně žádnou výjimkou. My Spy je veskrz nenáročná oddychovka, která v sobě snoubí akci, humor a vztahy, což se jí místy celkem daří, nicméně by se našlo několik vyloženě hloupých až lehce trapných míst, která ale k podobnému žánru prostě patří. Největším komickým tahounem byla zcela bez debat Kristen Schaal, jejíž poznámky a interakce se zbraněmi neměly vážně chybu. Bautista je i přes svůj drsný zevnějšek sympaťák, malá Chloe Coleman nebyla nijak výrazně otravná, jak tomu u dětských postav bývá, a Ken Jeong se tentokrát držel hodně při zemi. Scenáristi si připravili i menší plot twist (klaďasi vs. záporaci), ale i tak jim občas něco ulítlo (Pripjať v Rusku, kamera ve venkovní restauraci, taneční scény). Při sledování jsem se ale mile pobavil, a to je u komedie zásadní. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strnulý Bautista si prizval do partie deväťročné dieťa, pretože aj ono má vyššie IQ. Také detské krimi špionážne filmy, tam mi proste bude viac pasovať The Rock, pretože ten je aspoň trocha sympaťák a vtipný. Deťom do 12 rokov sa môže tento film môže zdať aj zábavný, ale ako hovorí Vxxx, vulgarizmy tu v takom prípade nemajú čo robiť. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista mi tentokrát moc sympatický nebyl, ale Sophie byla i ve svém věku úžasná a symbióza těchto dvou fungovala za mne dokonale. Ostatní vedlejší postavy nepřekážely a naopak sem tam ústřední dvojici velmi vhodně doplnily. Nejlepší scéna za mne byla, když "agentka" zapíchla vrhací nůž do nohy... 70% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama