Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Svalovec pečující o drobotinu, to už jsem někde viděl, že Arnolde, Dwayne a další? Nebo jinak. Podobné „akční cukrkandly“ teď točí člověk, který je podepsaný pod kousky jako je Bláznivá střela 33 a 1/3, 50x a stále poprvé nebo Zpátky do ringu? Nic ve zlém, nejde vyloženě o špatnou akční komedii. Jenom to je takový ten dospělodětský motiv druhého sledu pro začínající nebo neúspěšné režiséry. Nadupaný agent plus malé dítě, on se zamiluje do její matky, vyhnou se všem kulkám a žijí šťastně až do rozvodu…..navíc je z Dave Bautisty strašně cítit, že není ve své kůži. Ale nakonec docela příjemné rodinná komedie…..teda, když nejste kdovíjak nároční. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se poměrně dobře bavila, ale přiznejme si na rovinu, že ústřední zápletka, na které stojí celý příběh, je dost stupidní. Prvních deset minut filmu mě iritovalo natolik, že jsem měla sto chutí to vzdát. Záchrana přišla v podobě roztomilé Chloe Coleman a slušně hláškující Kristen Schaal, pak už jsem vzala na milost i bývalého profesionálního wrestlera Davea Bautistu, z něhož se nakonec vyklubal docela sympaťák. Díky svižnému tempu se dají odpustit trapné okamžiky, ale značnou předvídatelnost děje nějak nemůžu rozdýchat. (55%) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se postupně vypracoval do škatulky mých oblíbených herců a tak mě dost mrzí, že všechny jeho poslední komedie zásadním způsobem prohučely, i z toho důvodu, že jich je méně a méně. Nejinak tomu bude u nového Špióna Petera Segala, ačkoliv mě zrovna tento film svou občasnou trapností celkem zklamal. V jistých momentech je ale zase překvapivě dojemný a vypravěčsky vyspělý...jen mě zkrátka příliš nesedlo, že je snímek hlavně parodií na parodie špionských filmů a alespoň v některých ohledech by se nemusel úplně shazovat. Ale celkem jsem se i zasmál, takže suma sumárum lehounce nadprůměrných 6,5/10. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mezi filmama, kdy akční borec dělá babysittera, jde rozhodně o lepší počin. Akce je sice málo, ale je na poměry žánru obstojně nakroucená. Asi nepřekvapí, že je devítiletá Sophie místama nepřirozeně chytrá a vypočítavá, ještě se to však dalo akceptovat. Pobavilo několik vtípků, hlášek, popkulturních odkazů nebo narážek na klišé akčního žánru. Příběh je v rámci možností vcelku fajn, jen nemá čim překvapit a pár trapnějších infantilních momentů se v něm taky najde. Nicméně takovejhle námět se už líp natočit asi ani nedá než takhle průměrně. Třetí hvězda za akci a pár povedenejch vtípků. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama