Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

tron 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je to úplne nereálne, ale má to sympatické postavy, fajn hercov, niekoľko vynikajúcich komediálnych scén, viacero skvelých hlášok, najhorší filmový tanec desaťročia, psa, dvojicu rozkošných gayov (alebo nie?) a plno dobrých nápadov. Pre mňa veľmi slušná zábavná komédia. Akcie je málo, v podstate len pár minút na začiatku (kde to zachraňuje soundtrack) a pár na samom konci (akčné finále ma sklamalo, ale kašľať na to). Avšak hlavne je tu fantastický Dave Bautista, ktorý je film od filmu lepší a lepší a možno by som sa nečudoval, ak by z neho raz bol nový The Rock. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru zábavných akčních komedií jde o naprosto vyhovující kousek. Vtipné momenty, velice sympatické obsazení, žádné násilné vnucování PC propagandy, dobře natočené akční scény. Co víc si od filmu tohoto žánru přát? K dokonalosti to má ovšem na míle daleko ale na čtyři hvězdy do naprosto stačí. 4/5 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Každý akční herec má svůj rodinně laděný film s komediálními prvky a Dave Bautista není rozhodně žádnou výjimkou. My Spy je veskrz nenáročná oddychovka, která v sobě snoubí akci, humor a vztahy, což se jí místy celkem daří, nicméně by se našlo několik vyloženě hloupých až lehce trapných míst, která ale k podobnému žánru prostě patří. Největším komickým tahounem byla zcela bez debat Kristen Schaal, jejíž poznámky a interakce se zbraněmi neměly vážně chybu. Bautista je i přes svůj drsný zevnějšek sympaťák, malá Chloe Coleman nebyla nijak výrazně otravná, jak tomu u dětských postav bývá, a Ken Jeong se tentokrát držel hodně při zemi. Scenáristi si připravili i menší plot twist (klaďasi vs. záporaci), ale i tak jim občas něco ulítlo (Pripjať v Rusku, kamera ve venkovní restauraci, taneční scény). Při sledování jsem se ale mile pobavil, a to je u komedie zásadní. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Svalovec pečující o drobotinu, to už jsem někde viděl, že Arnolde, Dwayne a další? Nebo jinak. Podobné „akční cukrkandly“ teď točí člověk, který je podepsaný pod kousky jako je Bláznivá střela 33 a 1/3, 50x a stále poprvé nebo Zpátky do ringu? Nic ve zlém, nejde vyloženě o špatnou akční komedii. Jenom to je takový ten dospělodětský motiv druhého sledu pro začínající nebo neúspěšné režiséry. Nadupaný agent plus malé dítě, on se zamiluje do její matky, vyhnou se všem kulkám a žijí šťastně až do rozvodu…..navíc je z Dave Bautisty strašně cítit, že není ve své kůži. Ale nakonec docela příjemné rodinná komedie…..teda, když nejste kdovíjak nároční. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Seš-li hora svalů, vyskytujících se až doposud převážně v akčních podívaných, disponuješ-li už nějakým tím úspěšnějším filmovým zářezem a chceš-li si zajistit v Hollywoodu i nadále nějakou tu budoucnost, natož pocházíš-li pak z wrestlingového prostředí, musíš prostě svou filmografii obohatit o snímek s dětmi. Nepopiratelné pravidlo, kterým už si muselo chtě, nechtě projít již mnoho slavných svalovců, a jak všichni víme, většinou to dopadlo víceméně neslavně, tudíž očekávat zázrak od Davea Bautisti, který splňuje veškeré výše zmíněné body naprosto do puntíku, bylo velmi naivní, nehledě na to, že jde o jedno z největších hereckých polen, jenže poser mi prsa a rozmazej to, Bautista si se mnou touto skvělou podívanou parádně vytřel prdel a bezpochyby natočil právě v tomto trendu, tedy akční svaly vs dítě, doposud nejlepší film, který je vážně zatraceně zábavný a kupodivu zcela neotravný a kýčovitě nepřehnaný, na což jinak většina filmů ostatních svalovců doplácelo. Zápletka tedy není žádné originální terno, nicméně má spád, funguje jak po humorné, tak emoční stránce, akce je sice poskromnu, ale to mi vzhledem k působivosti veškerého ostatního dění vůbec nevadilo, možná spíš naopak, ovšem to nejzásadnější pro zábavnost celého tohoto filmu představují výrazné postavy a jejich více než sympatičtí herečtí představitelé, a to právě v čele s vážně nečekaně výborným Bautistou, který mě tu nehorázně bavil a uměl si ze sebe udělat vážně vtipnou prdel. Mě zkrátka tato příjemná podívaná opravdu oslovila, kupodivu jí nemám ani příliš co vytknout, takže i přes spoustu varovných faktorů, které od tohoto filmu vyloženě odrazují, by byla velká chyba mu nedat šanci, stojí za to. Velmi milé překvapení. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama