Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dost podobné Arnoldově Policajtovi ze školky, plusem je Bautista, který je sympaťák a umí si udělat legraci sám ze sebe, dále malá holka vyděračka a rozumné tempo. Romantická linka příliš netlačí na pilu a občasná akce jakž takž ujde. Vyloženě mi vadil dabing Kena Jeonga, absolutně nevhodný hlas a Bautistova parťačka byla taky zbytečně přes čáru. Celkem jsem se bavil. Slušné 3 hvězdy. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že to není nejchytřejší film hned vprvní scéně. Na obrazovce se objeví nápis "Černobyl, Ukrajina" a hned na to jedna postava řekne "Vítejte v Rusku". Byl to tedy hloupý, nelogický film, ale jako odpočinový nedělní film s rodinou dobrý. (Až na těch pár sprostých slov. To si pro ta děcka mohli odpustit.) 3* ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je to úplne nereálne, ale má to sympatické postavy, fajn hercov, niekoľko vynikajúcich komediálnych scén, viacero skvelých hlášok, najhorší filmový tanec desaťročia, psa, dvojicu rozkošných gayov (alebo nie?) a plno dobrých nápadov. Pre mňa veľmi slušná zábavná komédia. Akcie je málo, v podstate len pár minút na začiatku (kde to zachraňuje soundtrack) a pár na samom konci (akčné finále ma sklamalo, ale kašľať na to). Avšak hlavne je tu fantastický Dave Bautista, ktorý je film od filmu lepší a lepší a možno by som sa nečudoval, ak by z neho raz bol nový The Rock. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kdyby si odpustili ten křečový woke (bylo tam zase rovnoměrně všechno) bavilo by mě to možná i víc. Vlastně díky tomu ani nevím, jestli to vykrádání (pardon inspirace) balkonovou scénou ze Spy Game, mě potěšilo nebo jen utvrdilo v tom, že celý film se hlavně soustředil na odškrtnutá okénka diverzity a scénář lepil autista. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista mi tentokrát moc sympatický nebyl, ale Sophie byla i ve svém věku úžasná a symbióza těchto dvou fungovala za mne dokonale. Ostatní vedlejší postavy nepřekážely a naopak sem tam ústřední dvojici velmi vhodně doplnily. Nejlepší scéna za mne byla, když "agentka" zapíchla vrhací nůž do nohy... 70% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama