Reklama

Reklama

Thoda Pyaar Thoda Magic

  • Indie थोड़ा प्यार थोड़ा मैजिक
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranbeer měl těžké dětství a stal se z něho bezcitný obchodník. Jednoho dne ho v autě přemůže mikrospánek a Ranbeer způsobí smrt dvou lidí. Svérázný soudce mu dá na vybranou. 20 let za mřížemi, nebo se postará o děti, které se jeho vinou staly sirotky. Nestačí je hmotně zabezpečit, musí s nimi vytvořit šťastnou rodinu. V té chvíli se nad ním ustrne Bůh a sešle mu svého oblíbeného zlobivého anděla Geetu, aby mu pomohla získat si srdce dětí, které ho považují za vraha... (lenuse)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (7)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob chůvy McPhee. Sladké, veselé, roztomilé, ale i dojemné. Líbilo se mi herecké obsazení, hudba, kouzelné efekty, apod. Tančící dinosaurus mě opravdu pobavil :-D ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh o kúzelnej opatrovaľke je doslova rozprávka, krásna, farebná a nakoniec aj zamilovaná. Je to veľmi pekný príbeh o hľadaní cesty k detským srdiečkam, ktoré stratili rodičov. Očarujúci film. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice Saif Ali Khan a Rani Mukherjee (nedávno si změnila anglickou transkripci jména na Mukherji :-)) mě nějak přestává bavit. Zvlášť ve filmech se "sladkými" dětmi. Postava Geety mi tak nějak připomněla Mary Poppins. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mary Poppins po indicku. S o dost drsnějším začátkem, kouzelnější chůvou, více snesitelnými malými fracky a mnohem dojemnější. Výhrady mám hlavně etické. Rani se někdy dopouštěla kouzel na úkor nevinných nezúčastněných (nefér kuchařská soutěž) a scéna na golfovém hřišti byla taky dost nespravedlivá. ____ Vcelku je film o tom, jací by lidé měli být, a ne o tom, jací ve skutečnosti jsou. I ten největší zatvrzelec se tady poddá lásce. SHRNUTÍ: Originál Mary Poppins jsem vždy nesnášela. Chůva mi připadala protivná a namyšlená, film estrádně rozjuchaný. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama