Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle film vyvolal v mnohých divoké emoce, i když píší - nuda, mega nuda...Já jsem se chtěla dívat na romantickou komedii s Aaronem Eckhartem a Jennifer Aniston a co jsem koupila, to jsem dostala. Pobavila jsem se, lehce poplakala a v závěru šťastně vydechla. Romantické love story (často ze Seattlu) prostě jsou takové, to přece nejsou bijáky na Oscara, ty mají příjemně zaplácnout odpoledne, možná večer. Jo, a tyhle věci se prostě snaží hrát na city, kdyby někdo nevěděl. Mně se to líbilo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na klasickou romkom s Jennifer Aniston v hlavní roli? Ano? Tak si vyberte jinou. Protože ona sice hraje jako v celé řadě svých romantických komediích, má vyladěný styl, je milá, roztomilá, trhlá, její mikrosvět funguje. Ale příběh jejího protějšku je úplně z jiného filmu o velkých bolestech zármutku a potlačených citech. Síla, s jakou Aaron Eckhart hraje svého vdovce by směle mohla v jiném filmu konkurovat například Zrození s Nicole Kidman. A dohromady to bohužel nefunguje ani omylem. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pozitivní u tohoto filmu je, že se snaží probouzet to pozitivní v nás. Filmařsky a často i herecky je to však poměrně horší. Scénář je prvoplánový až hanba a kdejaký elév scenáristiky vytuší, že se vše chystá na předzávěrečnou kapesníčkovou a slzopudnou scénu. Ještě že tam papoušek udělá občas nějaký humor. Btw, když nakonec zjistíme, že všichni hlavnímu hrdinovi chtěli pomoct a pomáhali, nemusel bojovat s nějakými předsudky, jak to, že mu tak dlouho trvalo se vyrovnat sám se sebou? ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale určitě to nebylo tak špatné jak se tu mnozí tváří. Jen drama, které doplácí na poněkud křečovitou a urputnou snahu dojmout a navíc se mu příliš nedaří být romantickým. Aaron Eckhard se totiž jako Ryan utápí víc ve vlastním traumatu než v lásce, navíc značně nemotorně a křečovitě, a Jennifer Aniston je spíš vedlejší rolí, která se občas objeví aby něco řekla, ale zůstává natolik nepodstatná, takže kdyby tu vůbec nebyla, příběh by to možná nijak zvlášť neovlivnilo. Navíc jsou oba upozaděni v okamžiku kdy se na scéně objeví John Carroll Lynch. Ten měl možná jako Walter být jen jednou z mnoha vedlejších postav, rolí i způsobem jakým ji zahrál se však razantně protlačil do popředí mého zájmu a možná jen díky němu film nehodnotím film až tak záporně. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)

Reklama

Reklama