Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pakárna... A teď kdo má pravdu, já nebo zbynekv?:) Kdo ví... _____ Pro zbynekv: "film...o svobodě a emancipaci" ? "feministickej názor" ? Cooože?:) nic takového (možná hodně vzdáleně), v tom filmu nebylo (teda já to tam neviděl.) Kde ty? Třeba když se Val sprchovala doma nahá?.) Proč tam ta scéna asi byla.... A jak moc feministický je tenhle plakát? Nebo ty myslíš monolog o tom, jak nymfomanii vymysleli muži? Nevím..pro film mám jen slova odsouzení, za nepovedenou psychologii postav a jejich schematičnost, celý scénář mi přišel jako sbírka klišé a nechápu, jak je možné, že ho napsala žena. (Prokázala svému pohlaví medvědí službu.) V tomhle filmu se o nymfomanii nedozví divák zhola nic, stejně jako o práci v bordelu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Popis děje tentokrát velice zkrátím. Mladá slečna se po tom, co se chovala jako kur.a (a všichni s ní tak zacházeli) zabouchla do chlápka, který se k ní choval také jako ke kur.ě. Tak od něj utekla, a nechala ze zaměstnat v bordelu, kde se strašně divila, že se k ní všichni chovají jako by byla kur.a... Mladším 18 let se omlouvám za předchozí slova, ale vzhledem k tomu že je používá i náš pan prezident, tak je to snad OK. O nic jiného ve filmu opravdu nejde - pokud někdo v něm hledá nějakou myšlenku, či východisko ze situace (za předpokladu, že je taky kur.a), tak úplně marně. Pokud si tento film někdo pustil v domnění, že jde erotický trhák, tak ho taky zklamu - ani erotiky (kromě úvodního rozhovoru - A babi, jak jsi to dělala s dědečkem?) taky moc není. Tak většinou takový film získává kladné body angažováním příjemných herců - ale ani to se zde nevyvedlo, hlavní herečka je blbá jak štoudev (teda herečka možná ne, ale její postava), a ostatní dvojnásob. No nic, můžeme si tento film odnajknout (od-nike-nout) a jdeme se dívat na něco kvalitnějšího.. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Nechutný nudný scénář, herecké výkony na hovno, dabing úplně děsivej ale jaký jiný by dnes mohl být? Naprosto zbytečný film, se zbytečnou, nepřitažlivou a neschopnou herečkou. Děj, pokud vůbec lze o ději mluvit se odehrál panu Molinovi v hlavě a postrádá naprosté špetky reality. Dialogy bych nevymyslel ani jako vožralej a za honorář jak jsou pitomé. Deník sexuálních obětí je proti tomu opravdu vzrušující umělecké dílo, které má spád a vtip. No a taky má hodnocení na hovno, tak se v tom prase vyznej.... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně velký průser... A je úplně jedno, že je "erotický" film, který byl uveden v kinech a měl velký ohlas především u pubertální mládeže... Je to prostě průser na entou, který nezachrání ani těch pár hekajících scén či relativně neotřelý způsob vypravování. Není tam vůbec nic, co by stálo za zopakování. Člověk (muž) si to znovu pustí jen v případě, že ho přitahovala nepřitažlivá hlavní herečka. (30%) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plakátemi názvem láká na sex, ale kromě soft porna, které vypadá dost přirozeně, nabídne místy i dost hluboký příběh. Nedávno jsem na netu četl rozhovor se závislou na sexu a byla to síla; teď jsem to viděl převedené do filmu. Nechvi tvrdit, že to občas nebyla nuda, ale celkově to šlo. Kromě toho nevypadá hlavní hrdinka vůbec špatně. # příběh 6 | hudba 7 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama