Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding, Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) je člen pohraniční stráže v poušti Nového Mexika. Právě tady ho dostihuje jeho temná minulost, když ho tu objevuje vůdce jeho starého gangu a nutí ho přes hranice pašovat drogy. Zvolí si život, který chtěl jednou provždy nechat za sebou, nebo se pokusí za každou cenu zachránit svou rodinu? V drsném thrilleru, který posouvá hranice napětí, se ve vedlejších rolích představují Omari Hardwick (Záchranáři, Gang v útoku), Sharon Leal (This Christmas, Dreamgirls) a Evan Ross (ATL, Pride). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Krvavá hranica Cubu Juniora speje k jasnému konci streľby, pričom ako divák sa pýtam, či tá vata a balast pred ňou bola potrebná. To ako sa Cuba ohýna partii čiernych nímandov, je vskutku nepochopiteľná, keďže opätovne zdôrazňujem, že záver si predstavíte hneď, keď ich zbadáte v obývačke. Celá hranica je naťahovaný film, ktorý okrem dobrých snímok okolia a nehostinnosti mizerného štátu Arizona, ukáže aj terénne schopnosti chevroletu a takej katastrofy ako občianska domobrana. Oproti iným posledným filmom Cuby Juniora sa však na film dívať do konca dá, nie sú to len interiérové papundekľové scény na fľašou whiskey. Krvavá hranica nie je zásadným príspevkom k téme pohraničných drog a migrácie. Je len nízkorozpočtovou seriálovou epizódou už aj tak mizerného života priemerných Američanov. (videné 18.04.2021, Dajto archív) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to History of Violence, samozrejme v slabšom prevedení... Pochmúrna atmosféra, pomalé tempo, nepresvedčiví herci, scénar... to všetko zanechalo stopy na Linewatch a potopilo Goodingové šance na "znovuzrodenie". Hlavná dejová línia sa zvrhne v neprospech celého snímku. Nižší priemer 4/10 ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Gooding předvedl své pravé já na plátně a je stoho role, která mu naprosto sedla a tyhle filmy mu svědčí! Délka filmu ideální, příběh má spád a vše se to zaplétá ve volném tempu, což mi vůbec nevadilo! Akce a přestřelky dobré, lehké napětí, příjemné postavy a mexická poušt, která tomu dodala šmrnc! Zápletka jednoduchá, ale funkční: do domu pohraničního strážce jednou vtrhne gang lidí z jeho minulého života a chtějí po něm, aby jim pomohl vyzvednout a převést drogy! V tu chvíli je ohrožena jeho slušná kariéra strážce, ale i život rodiny.. Musí přistoupit na jejich pravidla ikdyž ví, že to nedopadne dobře... ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

První film s touto tématikou, co jsem viděla a byla jsem příjemně překvapená. S Cubou jsem viděla jen samé komedie, takže jsem byla touto jeho rolí nadšená. Nenudila jsem se jak tady mnozí, což nechápu. Mám spíš pocit, že v dnešním uspěchaném světě nikdo nemá čas si sednout a užít film, který ubíhá pomaleji, ale přitom příjemně plynule s napjetím a očekáváním, jak tohle může dopadnout. Fakt se mi to líbila hlavně jsem byla velmi spokojená s koncem, což je pro mě důležité. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Pohodovej frčák, vcelku vo pohodovým týpkovi, kterej se snaží změnit svůj život a být fakt ten rajt men. Jenže historije ho vcucává, a tak nezbyde nic než historiji vystřílet do posledního vydechnutí. Oukej ! Bez zaškobrtnutí si to peláší svým tempem, ve svém žánru, takže jasná čtyřka, a klíďo i pjetka, jenže na tu sem se ve svém letním opojení prostě nezmoh. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama