Reklama

Reklama

Průšviháři

(festivalový název)
  • Jižní Korea Gwasok seukaendeul (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu (Cha Tae-hyeon) je známý moderátor jednoho rádia. Při svém odpoledním pořadu mu do studia zavolá mladá dívka (Park Bo-yeong), která vychovává sama své malé dítě (Wang Seok-hyeon). Požádá moderátora o pomoc. Ten ji poradí, ať najde svého otce. Když se však jednoho dne mladá dívka objeví u dveří moderátora a řeknu mu „Otče“, změní se jim celý svět. Jak zareaguje náš hlavní hrdina? Je to určitě jeho dítě? (TylerGage)

(více)

Recenze (61)

kikuka 

všechny recenze uživatele

K Adrianovmu komentaru: vyborna volba hercov, najma maly Seok-hyeon Hwang a jeho herecky presne vyrazy - skutocne to nebolo detske presmradzanie sa pred kamerou, ale, chvalabohu, ani nic na styl Fanning sisters. // Vtipne, svizne, sisnute, pekne pointovane situacie, postupne vnasanie dalsich premennych, pricom film z nich aj skutocne tazi nove a vtipne momenty, na ktorych som sa doslova kosila, a to je teda co povedat. Co sa tyka sentimentality - nebolo to nic nad moju mieru akceptu v ramci korejskych filmov (opakujem: korejskych filmov). Co s nimi, ked sa radi dojimaju :P ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Označí-li mne zástup krásek za otce svých dětí, tak to popřu s tím, že žádnou z nich neznám, nikdy jsem je neviděl a nikdy jsem s žádnou z nich nesouložil v ledničce. Z populárního šviháka Hyeon-soo Nama však jeden dávno zapomenutý výstřik učinil ze dne na den otce a ještě k tomu dědečka, což je vynikající námět na komedii. Korejci si s ním však tentokrát příliš mistrovsky neporadili. Zábavných momentů jsem příliš nenašel, rodinné drámo bylo takové jakési povrchní a tak jediné, co mohu vyzdvihnout, je vynikající muzikálnost celé rodiny. Zejména vnouček mne v tomto směru (a taky svou náměsíčností) hodně bavil. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Milý film? To ano. Skvělá komedie? No, tak to zas ne... Podle několika komentářů, které jsem tady před zhlédnutím četla, jsem si udělala obrázek úžasně vtipné korejské komedie, ale tak vtipné to zas nebylo. Když si člověk zvykne na korejský styl úsměvného vtipu, začne mu to už připadat tak normální, že na tom nevidí nic speciálního. A popravdě, skutečně směšných korejských komedií tak moc není. Většina korejských komedií spadá do kategorie "milých, příjemných, úsměvných filmů", což je sice fajn, ale když už začnu hledat něco víc, je to trochu problém. Podle hodnocení a komentářů jsem tedy čekala, že by tento film mohl být tím "něčím víc", ale bohužel. Jedná se jen o další běžnou korejskou komedii, která je oproti ostatním snad jen trochu nadprůměrná. Takže, za zhlédnutí sice stojí, bavit se určitě taky docela budete... já ale nechávám tento a další filmy z korejské tvorby za sebou a vydávám se dál, hledat něco, co mě osloví v trochu silnějším smyslu. V poslední době se mi totiž v asijské tvorbě nějak nedaří vidět něco skutečně výjimečného. ~(3,6)~ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla komedie, pak to přešlo do dramatu a nakonec z toho byla opět komedie. Hlavní trojice se mě líbila, hlavně prcek tomu dodal šťávu. Cha Tae-hyeon vypadal dost mladě na to, že byl otcem a zároveň už dědečkem, skoro hned jsem si ale zvyknul. Musím uznat, že moderátoři musí vypadat dobře, i když pracují v rádiu. Klidně by tam mohlo být více komických situací, ale i tak jsem se hodně nasmál. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Cha Tae-hyeon je na tyto role přímo stvořený a zde měl k dispozici i velmi kvalitní protějšek, takže o zábavu bylo vážně postaráno. A jak dobře poznamenal Jirka, ta nečekaná návštěva udělala nejen v jeho krásném bytečku pořádný rozvrat :-) Ale s komediální stránkou věci by si snímek po celou dobu nevystačil, takže věci se pochopitelně začnou kapánek komplikovat a dojde i na dost působivé a dojemné scénky vyplývající z okolností. Sečteno a podtrženo, velmi příjemný film s kvalitním obsazením, jen u toho není radno příliš přemýšlet, mnohému se prostě nedá věřit, mimo jiné třebas Cha Tae-hyeon na dědečka úplně nevypadá :-) ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama