Reklama

Reklama

Hon na čarodějnice

  • USA Season of the Witch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Výpravný film vypráví příběh hrdinného křižáka Behmana (Nicolas Cage) a jeho nejbližšího přítele Felsona (Ron Perlman). Po desetiletích boje se vracejí do vlasti, kterou nacházejí zdevastovanou morem. Církevní hodnostáři jsou přesvědčeni, že za katastrofu je odpovědná dívka obviněná z čarodějnictví, a proto dvojici hrdinů rozkáží, aby ji dopravili do vzdáleného kláštera. Zde se má údajná čarodějnice podrobit prastarému rituálu vymítání ďábla. Vydávají se tedy na strastiplnou cestu, která je zkouškou jejich sil a kuráže a během ní odhalí dívčino temné tajemství... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (1 059)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Lobotomie, při které se možná otrlejší smějí, ale já odmítám hýkat v ‚guilty-pleasure‘ opojení, neboť mě to uráželo už od první digitální bitvy až ke konci z ranku herního průmyslu. Nevadí mi středověký rytíř Nicka Cage, neboť mu kryjí záda drsňáci Perlman s Thomsenem, ale vytáčí mě Senova snaha být cool za každou cenu, pričemž je vidět, že skromný rozpočet rozházel už na začátku, tudíž se hlavně žvaní, pak dojde na digitální vlky a vy chcete vrátit čas a ten most nechat spadnout o pár vteřin dříve. První letošní film, u kterého mi bylo stydno. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ne tak blbá "Cageovina", jak jsem očekával. Ale bohužel ne ani moc dobrá. S tohodle příběhu se totiž dalo natočit celkem slušné řemeslo, u kterého by se člověk mohl nechat pohltit atmosférou. To by ale nesměl za kamerou stát takovej rutinér jako Dominic Sena. Díky němu je film totálně nudnou podívanou, ve kterém se většinu stopáže jen zbytečně kecá a celkem málo se toho děje. Navíc nedá prostor ani tomu Cageovýmu přehrávání, takže se člověk ani moc nepobaví ( i když pár záblesků tady bylo). Vzniknul tak naprosto zbytečný film. Aspoň, že ten Ron Perlman si to svoje zase uhrál. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemná dobrodružná podívaná s mysteriózními prvky, úsměvnými fórky, pěkným vizuálem a zajímavými výměnami názoru o církvi. Nic víc bych v tom nehledala. Původně jsem chtěla dát 4 hvězdičky, ale ten konec mi zkrátka připadal moc (než všichni dorazili do města, drželo si to takovou tajuplnou atmosféru, ale po příjezdu jsem si připadala, jako když sleduju Van Helsinga 2). Přesto si myslím, že tak málo procent si to nezaslouží. Ale abych nezapomněla, musím ještě vyzdvihnout výkon Roberta Sheehana, nejdříve se mi tam nehodil, ale pak skvěle zapadnul a jsem ráda, že přežila právě jeho postava:)) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, ale čekal jsem od filmu jako celku daleko víc. Pod názvem Season of the Witch si představím to co každý člověk a ten závěr mi přišel přehnaný, i když byl hodně překvapivý. Začátek se vyvíjel slibně, ale zhruba v polovině se to celé zastavilo a nic nového se nepředvedlo. Nebýt velmi výrazného Nicolase Cage, šel by celý snímek hodně nízko... 6/10 = 60% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám umění - napsat scénář, ve kterým mají postavy mluvit, ale přitom z nich vychází jen teplej vzduch. Tolik velkohubých keců se jen tak nevidí. Když připočtu, jak se to celé tváří smrtelně vážně, je mi z toho do breku. Navíc ty rádoby šokézní scény jsou k popukání trapné, asi měly jen snížit věkový rating filmu, jinak nevím...a k tomu ty debilní souboje, Cage nožíkem odvrací střely z kuší, pak holou hlavou dá ránu zbrojnoši do jeho makovice, na který má přilbu, jojoj takových seků tam bylo požehnaně....škoda, že snížili ten věkový rating, protože tohle je de facto film pro děti.....a jedeme dále, filmaři si myslí, jak skvělé exteriéry mají ve filmu, no to je další hrůza - kýčovitej mostek přes strž hlubší jak rybníček Brčálník, k tomu les s mlhou jako vystřižený z nějaké béčkové fantasy knížky, holt je to, jakoby Troška natočil Hamleta. Moc, moc špatný. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (30)

  • Nakrúcanie bolo dokončené v apríli 2009, avšak štáb sa musel o pár mesiacov znova zhromaždiť, aby natočili ešte jednu sekvenciu s bitkou. Aby ušetrili rozhodli sa ju filmovať pred zeleným plátnom. (Greenpeacak)

Související novinky

Nicolas Cage a mor

Nicolas Cage a mor

23.09.2008

Všimněte si, prosím, že jsme se zachovali taktně a nenapsali jsme „Nicolas Cage JE mor“. A že bychom si to vzhledem k jeho momentální aktivitě a celkové kvalitě jeho filmů z poslední doby mohli… (více)

Reklama

Reklama