Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Zaprášený film nahoře v šuplíku. Někdo se tu vyřádil na Jennifer Aniston, protože tohle je snad první film, kde nebyla krásná a sexy. Trošku podivná atmosféra, trošku divný chlápek, ale nějaký smysl to přece jen dávalo..možná více reálné než většina komedií dnešní doby. Myslím, že průměrné hodnocení je pro tento film přesné. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chlapík s lehce zastydlou pubertou pomáhá u rodičů v motelu, tam se ubytuje J. Aniston (kráska zcela mimo jeho možnosti) a on se jí během několika večerů vetře pod kůži. Ona taky není zcela bezproblémová, tak to tak jako nějak matlají dohromady. Nemá to budoucnost tak ona odjíždí zpět do města, on jí následuje, pár směšných situací, pak to nějak plyne dál až je konec. Zpočátku to vypadá jako pomalu plynoucí milý nezávislý film, pak se to nějak zkroutí do romantického cajdáku, kdy si člověk říká, že už to snad stačí. Přesto nelze tohoto kočkopsa úplně zatratit. 60% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to hodně zvláštní film...Pointa je strašně jednoduchá, jelikož ji každý prožíváme každý den, ať chceme či nechceme. Ale je jen na nás, zdali budeme tak zpomalený a zabedněný jako dvě hlavní postavy....Já to tak nemám a proto mi to přišlo dost nudný, nevýrazný, ALE zase právě na druhou stranu dost zajímavý, že tohle jen tak nikdo nenatočí. Sahání na zadek - ok -mělo to své ovoce ;) Jennifer jako puťka s vlasy bez příkrasy, Steve jako týpek, kterého bych se asi po pár minutách jeho snažení zeptala, zda měl někdy ženskou (popravdě jsem čekala, že se ho Sue zeptá).... Prostě ze života, ale s nudou...a tu já ve svém životě nemám.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nejedná o tak špatný film jak by mohlo zdejší hodnocení napovídat. Vcelku příjemný romantický příběh, kde jsem nepokrytě fandil Stevu Zahnovi, aby došlo k naplnění jeho snů. Jennifer zde i přes svou studenost působí neodolatelně. Myslím že se jedná o jeden z jejich lepších filmů. Komediální rovinu jsem nenašel. Bohužel perfektní začátek pokazí závěrečná půlhodinka. 55% ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 40 minut je na 5 hvězdiček. Tím důvodem je ústřední dvojice a jejich flustrace, osamělost a následné originální sbližování. Poté přibývají postavy a rádoby zápletka, která film posouvá do klasických schémat, které tenhle film neměl za potřebí. Výsledkem je produkt, který bude pro běžného diváka nudný a pro milovníky civilních příběhů příliš holywoodský. A tak nezbývá si postesknout, škoda, že příběh nebyl napsán jen pro S. Zahna a J. Aniston... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama