Reklama

Reklama

Attack of the Mutant Flesh Eating Killer Zombies From Outer Space! , The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2004, 5 min

Recenze (5)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle dlouhej a zároveň debilní název. Ale ono to pěkně koresponduje s obsahem. Jde o amatérskej, nízkorozpočtovej zombie průjem na kterým je nejzajímavější právě ten pošahanej název. Takže je jasný jaký hodnocení si tenhle kraťas vyslouží. Odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady můžu pochválit jedině ten hudební doprovod. Jinak to celé stojí pěkně za ho.. Zombie žánr nemusím, takže většina podobných kousků jde u mě rovnou na odstřel. Zvláště když jsou nezajímavé po všech stránkách, jako je tomu zde. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pochváliť sa to môže jedine...no vlastne ničím, ale look tohto kraťasu silno pripomína snímky z rokov 70. a 80. a ten remeselný prednes tomu aj nasvedčuje. No a potom už len nuda. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Nejaký profesor uteká a bojuje so zombíkmi, ale tí ho dostanú - potom sa zobudí ( bol to sen ) a sekerou rozseká videohru alebo čo je to. Amatérske, nezábavné, bez nápadu a s otravnou hudbou. Naprosto nudných ( necelých ) 5 minút. ()

Natix odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavně přehnaný název a docela slušná akční muzika jsou jediné, co zde stojí za řeč, jinak je to naprosto o ničem. Zoufalé i jako studentský kraťas. ()

Reklama

Reklama