Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (35)

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Už teď se těším na kapitolu 5 - Do pekla a zpět, kde bude Wick bojovat o život svůj i své ženy se samotným satanem, a poté na velkolepý závěr série - John Wick vs. Cthulhu.

plakát

Větrný démon (1990) 

Brak jak mrak. Pokud uvidíte s živým dabingem na Festivalu otrlého diváka, připočtěte si * nebo dvě.

plakát

Can't Stop the Music (1980) 

[Festival otrlého diváka 2022] Bez živého simultánního dabingu (včetně zpěvu) asi těžko snesitelné. Banální děj se vleče přes 2 hodiny a až to celé skončí, už nikdy nebudete chtít slyšet cokoliv dalšího od Village People. Zkus ty vály utnout!

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Film byl asi OK, ale co si pamatuji z jednoho dávného ročníku Festivalu fantazie, tak po promítání jsme se s kamarádem následně opili "into the darkness", takže hvězdička navíc za to.

plakát

Duna (2021) 

Název Duna trefně popisuje tenhle film nejenom po stránce obsahu, ale i formy. Krásný napohled, ale nekonečný a prázdný. A to je to pořád jenom půlka! :)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Navzdory působivému vizuálu, zvuku, hudbě a celkové atmosféře jde o nekonečnou nudu galaktických rozměrů bez pořádného děje, stejně tak jako u původního Blade Runnera. Vskutku povedené pokračování.

plakát

Policajt samurai (1991) odpad!

Kdyby Limonádového Joeho natočili béčkoví porno producenti, tak by to vypadalo asi takhle. Odpad nebo 5, ono je to vlastně jedno.

plakát

Double Down (2005) 

Autismus nikdy nebyl tak zábavný.