Reklama

Reklama

Tím nejcennějším, čeho může kterákoliv země dosáhnout, je ovládání lidské mysli…  Čtyři dobrovolníci se s vidinou snadného získání peněz upsali k výzkumu na lidech. Má jít o test lidské výdrže a psychiky. Netuší, že studie je založena na drsných praktikách v nichž půjde o život. Smrtící soukolí se dává do pohybu a šance na únik je mizivá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Al44... 

všechny recenze uživatele

Opět další variace na téma filmu CUBE. Přes slibný začátek ale film poměrně brzy "zhasne" a začne nudit. Asi bych řekl, že v tomto filmu se více mluví než se opravdu děje. A rádoby zlomy v příběhu (nemyslím teď začátek) tohoto filmu jsou udělané tak nešikovně, že už snad nikoho ani překvapit nemohou. Kolik jen takových filmů s podobnou tematikou ještě vznikne? ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Fůůha..Ani moc nevím,co o tomhle filmu říct..Je to dost zvláštní , vůbec mi to kostku nepřipomínalo..Sice byli lidé pouze v jedné budově,ovšem kostka byla známá svými 1000000 místnostmi , tohle byl obyčejný barák..Nebýt toho jak na začátku filmu zemřela tá slečna,tak bych ani neřekla že je to nějak brutální ap. čekala jsem od tohoto filmu určitě mnohem více..Napětí,drama,krev tam rozhodně nenajdete..Točí se to neustále kolem otázek o Američanech .. Film jsem dokoukala do konce ale víc bych se na něj rozhodně nepodívala.. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté po rokoch. Pamätal som si to ako nudnú sračku, kde sa nič nedeje. Teraz to musím opraviť. Námet, scenár, herci a myšlienka je zaujímavá a celkom slušne spracovaná. Nízkorozpočtový mysteriózny thriller, ktorý sa takmer celý odohráva v jednej miestnosti s hercami, u ktorých som bol prekvapený, že sa dali na taký film. Viac nebudem písať aby som to celé nevyspoileroval.Film môžem odporučiť každému kto má rád mysteriózne, thrillery a neprekáža vám trochu psychológie. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Komorná záležitosť. Ja také rád a preto som sa dal zlákať. Presvedčil ma najmä P. Stormare, ale vždy ide najmä o príbeh a tomu som veru dosť dlho nerozumel a po hodine som už ani nechcel. Pointa prišla tesne pred záverom a náladu ani pocit sklamania nezvrátila. Dôvod, pre ktorý sa štvorica stretla a mnoho ľudí zomrelo, pôsobí aspoň na mňa veľmi nepresvedčivo. Politika zub za zub sa tu ešte dlho nebude robiť a v Amerike zvlášť. 60%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hrozně mi to připomínalo film Kostka. Jak nápadem, zpracováním tak koncem. Teď jsem Vám možná trošku zaspoileroval, ale seru na to. Pokud mi budete nadávat a pak se sami na film podíváte, tak mi dáte za pravdu, že byste se bez něj klidně obešli, takže si myslim, že pokud bych přecijenom v předešlý větě spoileroval, bylo by to za dobrým účelem. Pokud ne, tak mě pošlete do prdele, uleví se Vám, a život půjde dál. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Tony Mazzolla (Shea Whigham) ve filmu nosí tričko s nápisem Bayside Tigers, což byl název školního týmu v seriálu Saved by the Bell (od r. 1989). (FIBO)
  • Natáčelo se v Louisianě (USA). (griph)

Reklama

Reklama