Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! Moje první setkání s indickou kinematografií a moje pocity jsou značně rozporuplné. Herecké obsazení je neskutečně příjemné, reálie rovněž. Spíše mám ale problém se samotným filmem, na kterém mi pár věcí vadilo. Přišel mi až moc přehnaný a tak celkově zvláštní - asi proto, že nejsem na indické filmy zvyklý. Nicméně má svoje silné momenty, díky kterým si ho určitě pamatovat budu. Nechám to na třech hvězdách - kdo ví, třeba Indům časem přijdu na chuť. /Po několika týdnech se mi film rozležel v hlavě a přihazuju další hvězdu. Jednoduše proto, že ve mě stále rezonuje. Zejména asi hlavně kvůli nádherným indickým písničkám. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Možná by mě ty tři hodiny bavily, kdybych mohl hádat, kde se mám smát. Bohužel i tento požitek mi tvůrci odepřeli, když každý humorný prvek doprovodili trefným hudebním akcentem. Pijoooong! Huiiiii! Dršššššš! Dodatečně mě zahřál u srdce fakt, že dobrá polovina point byla nasbírána ze vtipů, které jsem prvně četl ve školních časopisech ještě před sametovou revolucí. Celé je to dojemné i zábavné zároveň - asi tak, jako když vidíte zakopnout kalkatského sirotka. Pijoooooooong! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na tie indické tančeky a muzicírovanie vo filme asi nikdy celkom nezvyknem. Nie je to pre mňa to pravé orechové. Ale uznávam, táto komédia mala niečo do seba, pár scénok sa celkom vydarilo. Len je hrozná škoda, že to bolo tak neskutočne a hlavne zbytočne natiahnuté. Vzhľadom na to, že ma dejová linka tak nebavila ani emocionálne nezasiahla ako napr. P.K. (2014), som sa tu miestami trochu nudil. Lepší priemer. 65/100 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aal izz well, Aal izz well, Aal izz well :) Dostal som neskutočnú chuť na niečo indické a akurát toto dobre padlo do rany. Bolo to naozaj svojské a hlavne som bol rád, že to nebola úplne čistá komédia ako by som pôvodne očakával. Bolo to tak harmonicky dramatické a komediálne zároveň, a presne táto rovnováha dokázala vytvoriť skvelý filmový zážitok. Trojica spolubývajúcich na vysokej škole inžinierstva sa pretĺka štúdiom naozaj zaujímavým spôsobom a napokon predsa len dokážu nasmerovať svoj osud smerom k tomu, čo ich naozaj v živote napĺňa. Aj keď tá 3-hodinová dĺžka filmu mnohých odláka, v podstate sa ani nedá povedať, že by v tom boli nejaké hluché a nudné pasáže. Stále sa dej pekne vyvíjal a aj tá dramatizácia prispela k tomu, že to nebol len tak obyčajný ľahkovážny film. Možno niektoré situácie pôsobili naozaj prehnane, dokonca až trápne - treba brať do úvahy, že to je India a tá si nenechá zrejme nikdy vziať svoj štýl a tradičnosť. Ja som nadmieru spokojný a pri pohľade na scény, kde sa objavila krásna Pia (Kareena Kapoor), tie 3 hodiny ubehli ako voda. Už teraz sa teším keď si pozriem aj iné filmy s Kareenou, lebo z nej vyžaruje niečo neuveriteľne príjemné (neprekvapilo by ma keby sa mi o nej dnes aj snívalo). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! AAL IZ WELL!...... /// Nechápu proč – 3 Idioti. Spíš 3 PŘÁTELÉ (Indové jsou idioti..) a jejich vysokoškolský léta. Indickej Štěpánek se schopnostmi MacGyvera (a jeho přátelé) jsou zajímavým mixem žánrů, ve kterým má ten vtipnej rozhodně převahu. Režisér je frajer, kterej dokáže vystupňovat napětí i v okamžicích ve kterých se nic neděje, ale taky dokáže kočírovat indickou lidovou tvořivost (mnohem lépe než kolega u Robota). Tohle je ovšem KOMEDIE a věřte či ne, je tu tolik filmovejch nápadů, vtipnejch, tragickejch a ,,dojáckejch“ (hmm, to je panečku slovo!) okamžiků, že Amíci by z toho udělali 6 (možná i 5 filmů). Mix žánrů je ovšem podřízenej jedinýmu – příběhu, kterým nám (cizincům) určitě (Indové) chtěli něco říct (nebo aspoň naznačit)….DĚTI BUĎTE SOBĚSTAČNÉ. ÚSPĚCH PAK POBĚŽÍ ZA VÁMI! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Amíci maj Ranga, Indové zas Rancha. Kdo je větší frajer? 2.) Chci recept na omelety s vyrážkou. 3.) Konečně poznám viníka globálního oteplování. 4.) Zjistím, kdy je ten správný okamžik vzít na vagínu vysavač. 5.) Thx za titule ,,Michalosss“ a ,,DJLonely“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)

Reklama

Reklama