Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (990)

teutates 

všechny recenze uživatele

Ani neviem o čom to vôbec bolo... pomerne šialené, taktiež by som súhlasil s coenovsky "líznuté", avšak 94min nevravím ubehne ako voda, ale o no je to o všetkom a následne hneď o ničom. Daná smotánka potešila, hlášky boli fajn inak paranormal activity na LSD... asi veľké očakávania no a nakoniec žiadna sláva 5-6/10 ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z těch filmů, kde trailer ukázal všechny nejlepší momenty, co film nabízí. Jak z traileru ty ústřižky vyznívají zábavně, tak ve filmu jsou jen suchou odezvou. Bohužel i těch krátkých 94 minut mě připadalo, jako by film trval přes dvě hodiny a ke konci jsem prožíval silnou nudu a těšil se na závěrečné titulky. Nevyužitý potenciál a to jsem se po tak parádním traileru a obsazení na tento film těšil. Mé hodnocení 2 hvězdičky… ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po fenomenálních trailerech, které slibovaly komediální nářez, přišlo lehké zklamání. Ano, většina těch dobrých vtipů byla už v trailerech, ale zase bych některým vtipům křivdil, kdybych řekl, že tam byly všechny. Pravdou však zůstává, že Muži, co zírají na kozy (což je hodně skvělý název, mimochodem :-)) je vtipný snímek, který nudí jen minimálně. Škoda je, že místy to trochu skřípe a taky že Rebecca Mader nedostala více prostoru (tuhle ženskou od dob Ztracených zbožňuju). Potenciál tu byl. Je škoda, že nemůžu dát filmu s takovýmhle názvem a takovýmhle obsazením více, než čtyři hvězdy. Neměl jsem se tolik těšit… ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mor den aj fííílin... jasné ! Takže to vidím takto , chlastať neprestanem a rýchlo si idem kúpiť Boston . Kurva , Clooney akčný jak hovado ! Ja ho proste v týchto rolách žeriem . Naposledy hral podobne v Burn After Reading . Potom Bridges... Od Big Lebowského mu tieto hipisácke masky sedia. No a nakoniec, posolstvo mieru leží v kyseline . Tak žerte a nebudete sa strieľať . U mňa za plný ! ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se potkala bizarnost s originálním námětem, který je ovšem založený na pravdě, takže zas tak novátorské to není. Ovšem výsledek je dosti nedopečený. Z Mužů čiší taková míra divnosti, abnormality a absurdity, že to většina diváků včetně mě nezpracuje. „Cože? Aha, hmm, tak to je teda fakt vtipný“, tak vypadal jeden z mých nejčastějších výkřiků. Cestovní strasti prokládané náhledy do minulosti vůdce speciální jednotky psychošpiónů působí nevyrovnaně. Tempo velmi kolísavé a dialogy postrádají humor. Užití hudby je ve filmu minimální, časté ticho působilo spíše tak, že skladatel už zkrátka nic nedokázal zkomponovat a došla mu nápady/nevešlo se to do rozpočtu filmu./// Z herců nejvíc zaujme zoufalý McGregor a smrtelně vážný Clooney, Bridges nic moc... Určitě vám utkví scéna se Spaceym a broukem. Závěrečná pseudopointa je sice do určité míry vtipná, ale kvůli tomu nemůžu hodnocení zvednout. Zážitky z filmu vyprchají tak jako dobrá nálada po tripu a zbude jen jakási pachuť a zamlžená vzpomínka na nemečící kozy, které se měly stát obětí války. Pobavily jen 2 scény - ranní rozvička na autě a zbraň predátor. To je sakra málo na film s takovým potenciálem (co se zápletky týče), hvězdnými jmény a spoustou koz... 55% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Lyn Cassady (George Clooney) vysvětluje Bobu Wiltonovi (Ewan McGregor), že jeho prací je být "válečníkem Jedi". Ewan McGregor hrál Jediho Obi-Wana Kenobiho v několika filmech série Star Wars. (c.tucker)
  • Postava brigádního generála Deana Hopgooda (Stephen Lang) je založena na generálmajorovi Albertu N. Stubblebineovi III. (c.tucker)

Reklama

Reklama