Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tam. kde skončil první díl, druhý krásně navazuje. Jannicke se dostává do nemocnice, poté, co přežila masakr v hotelu. Záchránáři mezi tím vyzvednou a dovezou těla do stejné nemocnice. Bohužel pro ně je to další noční můra, protože ten parchant s krumpáčem je nějakej hodně odolnej a řádění začíná znovu. Krásná návaznost dělá z druhého dílu stejně kvalitní horor, jako ten předchozí, tedy alespoň pro mě. Je tu víc krve, ale na napětí to neubírá. Ba naopak, je to mnohem napínavější. Takže hodnotím úplně stejně. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Druhej díl už je přece jenom trochu obyčejně vymyšlená vyvražďovačka, takže se mi to líbilo o něco málo míň než první díl, ale zůstala dobrá atmosféra, kterou tentokrát zařizuje trošku odlehlá nemocnice a zůstala i hlavni hrdinka s tim pánem, co tam všechny kosí krumpáčem a že mu to tady jde celkem slušně, to snad nemusim řikat, navíc se mi zdá, že se z něj stává druhej Jason. Být to v 80tých letech, tak už to má 7 dílů. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Naprosto důstojný pokračování a je tomu stejně i v hodnocení, oboje po 68%, není se čemu divit. Sice mě ze začátku rozhořčilo, že i přes pád z několik metrů do rokliny a mrznutí nákou tu hodinu to týpek dokázal přežít. Aspoň teda se pokusili nám to nějakým způsobem objasnit. Napětí v nemocnici fungovalo jako kdekoli v jiný ohromný budově a po menších jatkách to finále pěkně vygradovalo tak jak mělo... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dobrej tah byl, že tupouni v tom špitále neposlechli už protřelou Jannicke a vrhli se s vervou do oživovacích pokusů sněžnýho sympaťáka s krumpáčem, kterýmu netrvalo moc dlouho, aby se pustil do svý obvyklí prácičky...rozsekat všechny na hadry...jen kdyby se mu ty baby furt nepletly do cesty. Jak má takhle něco zmáknout...sakra...tak snad zase přístí sezónu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je skoro stejně dobrá jako první díl, ale tentokrát jsem zde objevil několik prvků, které mi vadili. Nejvíc mě asi štvala absence skvělé hudby z předešlého dílu, dále pak přítomnost několika nelogických scén či prvků a časté kopírování ze slavnějších slasherů. To mi však nezabrání v tom, abych označil Fritt vilt 2 rovněž za nadprůměrný filmeček, který mě pobavil, zaujal a přinutil si jej napsat na seznam filmů, které si budu pouštět rozhodně častěji. Už se těším na další pokračování, které se bude natáčet letos. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama