Reklama

Reklama

Když dojde k pokusu o atentát na pravicového politika Einara Bergena, začne jeho konkurentka v boji o křeslo ve vedení strany Marit Holmová tvrdit, že ji někdo sleduje. S prosbou o ochranu se obrátí na Varga Veuma, čímž se Varg stává součástí bezohledného spiknutí v rámci politických skupin, jehož protagonisté se nezastaví před ničím. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

T2 

všechny recenze uživatele

už to začína postrádať prešpikovanosť poriadnej detektívky, už to začína byť akosi na rýchlo upečené, vatové /50%/ ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Je to díl, v kterém se najdou místa, kdy se zeptáte proč tak lacino, ale znovu se budu opakovat, Varg je tahoun a jsem rád že je, a je mi jedno jak :o) ()

Reklama

hans500 

všechny recenze uživatele

Prozatím poslední část Varga Veuma byla velmi dobrá, jde o druhý nejlepší díl (po skvělé epizodě "Padlí andělé), ale bohužel své chyby má. Mimojiné by opět mohla být mírně kratší stopáž, nicméně silné 3,5*, do 4* tentokrát zbývá pouze málo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Život je podivný.......... Tohle mě moc nesedlo. Kriminální příběh z politického prostředí mě moc nezaujal a ani samostatné zpracování nebylo zrovna moc povedené. Na rozdíl od Padlých andělů, kde jsem dal čtyři hvězdy, budu tento snímek hodnotit je třemi hvězdami a to se ještě rozmýšlím, zda nedat jen takových 40%. Ne, nechám tři protože je tu opět velmi povedený hudební doprovod. CITÁT - Musíme k tomu zaujmout stanovisko....... Zdá se, že je to nejhůře zpracovaná knižní předloha spisovatele Gunnara Staaelsena. CITÁT - Jsou to naši voliči........ PS - V češtině se dá název přeložit jako "Mrtví psi nekoušou" ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Nebylo to spatny, ale pri tech jejich slozitych jmenech mi tento politicky dil delal trochu problemy... 2/2/2022 62% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v norském Bergenu. (Terva)

Reklama

Reklama