Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je malá pohádková země napadena zlým diktátorem, je princezna Rosalinda převezena do ochranného programu na Zemi ve Wisconsinu kde se pod svým novým jménem Rosie (Danni Lovato) musí za pomoci Carter (Selena Gomez) naučit chovat jako obyčejný teenager. Rosie na oplátku pomůže Carter s královským chováním a s láskou... (chmíří)

(více)

Recenze (60)

njuska 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Jak tohle může mít na ČSFD 63%??? Leda, že by hlasovaly jenom dívky ve věku 7-11 let. Tady nemá cenu cokoliv psát, film je prolezlý takovými klišé, že to snad ani nemá obdoby. Myslím, že i poloimbecilní divák by dokázal tak 70% všech scén dopředu odhadnout... Kavlitou se tento film (pohádka?) řadí někam mezi "céčkovou" provenienci. Takovéhle škváry, dávají na Nově někdy ve 3/4 na 8 v sobotu ráno. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +zaujala Selena Gomez, a trochu i Demi Lovato, příběh, nálada snímku -na můj vkus už moc přepálené, přeplácané, moderní a trapné (aspoň v některých momentech)/// Tento film je na té pomyslné hranici kdy se na něj ještě dá dívat, aniž by jste museli studem strkat hlavu do písku, za to že se na něj díváte. Je ale taky fakt, že jsem se na to díval sám a před nikým jiným bych si to nelajznul. Tohle je film, který vyběhl z Disneyho stáje a je určen převážně a především holkám cca do 15ti let. Myslím si, že pro ně to bude hezký film, takový na jaké jsme před lety koukali i mi, když nám bylo míň. Je ovšem škoda, že autoři úplně pozapoměli na starší publkum. Protože jak víme jsou pohádky na které se může divat celá rodina včetně babičky. V tomto případě to neplatí a je to škoda./// Celkem 56%/// ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Opět se nejedná o klasickou komedii, ale spíše o novodobou pohádku, neboť takové paskvily se jen tak nevidí. Nemám nic proti pohádkám, ale tohle bylo až příliš dětské pro dospělého člověka. Nápad to byl zajímavý a určitě je to mnohem lepší než třeba Harry Potter nebo podobné nesmysly. Mě to však stále nenadchlo tak, jak bych si představoval ()

dadoool 

všechny recenze uživatele

Další disneyovka pro děti. Selena Gomez a Demi Lovato se sem přesně hodí a hrajou ty princezničky dokonale. Je to klasický příběh holky na střední co je opomíjená a kluk, do kterého se zakoukala je namyšlený pako. Pak je z ní hrdinka a on má najednou zájem. No prostě klasika. A do toho se tam vecpe princezna, co dělá, že je normální :D.Jako oddychovka dobrý. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film, nic pro náročného diváka, zařadila bych to do skupiny mladších diváků, děj byl a já mu nemám co vytknout, možná to, že se některé scény moc táhly, ale jinak příjemný film, určitě bych doporučila těm divákům, kteří podobné filmy vyhledávají a pro ty, kteří je moc v lásce nemají, se na ně ani nedívejte, nemá cenu ztrácet nad nimi Váš drahocenný čas. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film vyhrál v roce 2009 Teen Choice Awards za Letní film. (griph)
  • Väčšina filmov, v ktorých Selena Gomez hrá, obsahuje nejaký odkaz na jej úlohu v seriáli Kúzelníci z Waverly. Aj v ňom, aj vo filme Ako chrániť princezné, jej postava zachraňuje kamarátku pracujúcu v obchode s mrazenými jogurtmi po tom, čo ho stroj na výrobu jogurtu začne nekontroľovateľne dávkovať. (ThomasCrown)
  • Natáčelo se od 14. března do 18. dubna 2008 v Portoriku. (griph)

Reklama

Reklama