Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát 2*, ale nemohla jsem se přenést přes to, jak na konci Mitchi, u ohně, tu hubu otevřela jak Lucka Bílá a bohužel u toho vypadala hůř. Příběh - ha, ha, sezbírané všechno kolem. Písničky, choreografie; high school musical (1,2,3), Let's dance (1,2,3) + trocha originality. Silná jedna hvězdička. Děkuji, že jste pomohli mému supersarkastickému úsměvu na svět. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Pol hviezdičky za peknú pesničku "I wouldn´t change a thing" (v českom prevedení Ewa Farna & Jan Bendig - Stejný cíl mám dál) a pol hviezdičky za zvyšok "filmu". Dej filmu absolútne o ničom, pripadal som si ako keby som pozeral 10 minút z jedného filmu a druhých 10 minút z iného filmu. Bez žiadnej vážnejšej zápletky, čakal som aspoň, že v tom finále budú padať hudobné a tanečné čísla rad radom a bude sa dať na čo pozerať, no tvorci to všetko stihli nacpať do 10 minút. Naozaj neviem aký klad by som v tomto filme našiel, dejovo zle, scenárovo zle a hudobne tak ľahko podpriemerne. (z môjho pohľadu nezaujímavé a nechytľavé pesničky s choreografiou, ktorá mi pripadala takmer všade rovnaká) ()

Reklama

Rustita 

všechny recenze uživatele

Nie som práve na takéto druhy filmov, ale keď chcem vypnúť, tak si raz za čas "niečo" podobné pozriem. "Niečo" znamená, že Camp rock a Camp rock 2 akosi stále neviem zaradiť. Slovo ROCK sa tvorcom naozaj len priplietlo do názvu. A to som si naivne myslela, že keď tam budú Jonas Brothers, pôjde aspoň trochu o rock... no tak nič... Pesničky sa mi zdajú chytľavejšie ako v High School Musical, čo by bolo v mojom hodnotení na 3 hviezdičky. Demi sa už toľko nezubí, čo je asi k dobru filmu, ale to je asi tak všetko. Dej sa mi zdal nejaký rozhádzaný (možno preto, že šlo o súperenie 2 táborov a nie o nejakú kvázi ucelenú love story ako v 1-ke), preto dávam len **. ()

I.AM.NOT odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Payushkou, takže svůj odpad! musím nějak zdůvodnit. Každý film začíná námětem, některé dobrým, některé horším, a některé, jako tento tak debilním, že silně pochybujete, jestli se to vůbec mohlo zrodit v hlavě nějakého člověka pouze z kalkulu, protože možnost zrodu v hlavě dítěte, které se naučilo právě mluvit se přímo vybízí ("Jee, kdyby tam byly dva tábory a jeden s Jonas a druhej s hvězdama") Jonas bros. dělají rocku (který si až nesmyslně často berou do pusy- rockeři by udělali vodní bitvu (cože?)) dělají strašnou ostudu a popravdě zase takový rozdíl mezi rock táborem a tím druhým hvězdným táborem po hudební stránce nebyl, to víme všichni. Jedna nebo dvě vcelku povededé POPOVÉ písně film nezachrání. Demi Lovato není herečka!!!!!!!! Nebo aspoň ne dobrá herečka jako všichni ostatní ve filmu. Tento film však není zbytečný, je jen ukázkou jak udělat hvězdu z kohokoli, případně jak z toho vytěžit ještě víc zlaťáků z peněženek rodičů dětiček pod vlivem omamné televize. ()

Moni33 

všechny recenze uživatele

Někdy nechápu, jak mohli zrovna Jonas Brothers dopustit aby hráli v takové slátanině. No neříkám, že jsem jejich obrovská fanynka, ale jejich písně se dají poslouchat. Nemám zrovna v oblibě tyhle disneyovské muzikály, vše tam působí naprosto nereálně dokonale! Jak říkám, zde se mi líbili pouze Jonas Brothers :) Demi Lovato je jak zpěvačka tak herečka příšerná! A některé ty písničky, co zde zazní jsou hrozné! Jediná nádherná byla ta, co zpíval Nick...:) Jinak mě na filmu skoro nic nezaujalo. Možná jenom některé vtipné scény Kevina (ani nevím jestli se takhle jmenují ve filmu:)), když dostane ty malé rockery :) Vždy mě rozesměje ten jejich žertík ve videu, jak mu na ruku nastříkají šlehačku :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • 1 500 šťastných fanoušků bylo pozváno, aby se stali komparzisty ve scéně Camp Stars. (LUKICKK)
  • Joe Jonas (Shane Gray) a Demi Lovato (Mitchie Torres) spolu krátko tvorili pár aj v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)

Reklama

Reklama