Reklama

Reklama

Video Dead

(festivalový název)
  • Česko Vražedné video (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kde jste koupili tu televizi? Je nějaká kouzelná... vylézají z ní zombíci... I když není v zásuvce! Škoda, že to takhle nefunguje s pornem. Řekněte sýr a užijte si tento šílený horor, ve kterém zřejmě nic není myšleno tak úplně vážně. (Bloody Xmas Festival)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa krúti okolo televízie ktorá má moc privolať cez obraz zombíkov. Jednoducho sa spustí prijímač a oni postupne povyliezajú z obrazovky, sranda čo ? Ide o štandartnú osemdesiatku s čudným plechovým soundtrackom a absolútnymi klišé čo sa týka čŕt charakterov. Avšak oproti štandartom sa líši troch bodoch. Produkcia je tak neskonale lacná, a štáb bez riadneho zvukára a jedného mikrofónu kazí aj to čo sa prakticky pokaziť nedá a nechcene tomu dodáva atmosféru amatérskeho filmu, že to je tak smiešne až by jeden plakal. Herecké výkony a dialógy sú tupé až to bolí aj keď miestami hlášky typu "oh shit" pobavili, ale samozrejme nechcene. Druhý bod je inteligencia postáv. Toto je hádam jediná zombie snímka kde sú zombíkovia chytrejší ako ľudia! Fakt, nekecám.. Videli ste niekedy zombíka utekať s motorovou pílou? Ja teda nie. A za tretie: Scenár nebol prekvapivo podľa šablóny. Ešte som nevidel aby sa v céčkovom filme, ktorý ide na istotu, udiali tak zásadné zmeny v dejovej línií. Tak ale ruku na srdce je to nehorázny trash ktorý neodporúčam nikomu. Snímku som zohnal iba v nie práve najkvalitnejšom VHS ripe. O titulkoch ani nerozprávam, neexistujú. Ale musím zaručene pochváliť, že gore tu bol v skutku na úrovni.. Krv sa liala s každých otvorov a to riadne. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trash jako stehno... Neskutečné béčko s šíleně amatérskými herci, sympatickými maskami, plné nadsázky, gore, ale taky zbytečně natahovaných (a tím pádem nudných) scén, které se odkazuje na mnohé klasicky žánru a zároveň popírá jimi stanovená pravidla... Prostě zombíci vylézající z televize... Sadako hadr... ()

Reklama

Quint 

všechny recenze uživatele

Vysmáté zombíky s parukami a motorovými pilami vylézající z televize uvidíte pravděpodobně jen v tomhle filmu, jenž se snaží odlišit od klasických romerovských zombiáren jak jen to jde. Zombíci tu dělají všechno možné, kromě tradičního pojídání mozků. A je fajn vidět v tomhle subžánru něco neokoukaného. Těch nápadů tu ale není tolik na to, aby vás postupně neuspaly nudné dialogové výplně. Mnohem zábavnější hororovou šíleností o televizním monstru je o rok starší Terrorvision. ()

Kangax 

všechny recenze uživatele

Filmu by slušala oveľa menšia stopáž. Dialógy sú samozrejme katastrofa, herecké výkony takisto, ale viaceré scénky pomerne originálne a zábavné. Ja tieto nízkoročpočtové "teenegerské" horory moc nemusím, ale odkazy na niektoré staršie kultové snímky celkom potešili a čo môžete očakávať od "trasheru" s konca osemdesiatych rokov? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle amatérský trash ukazuje, jaké zlo vylézalo z televize ještě před Samarou - komediální zombíci. Jsou to teda sympaťáci, to se musí nechat! Pár masek se povedlo a některé jejich počínání vykouzlí na tváři nenucený smích. Horší už je to s lidskými postavami, jejichž herecký talent mi připomělo ochotnické divadlo. Jenže to všechno k pravému trashovitému horůrku prostě patří. A pokud si do toho utahuje ze žánrových pravidel a nepsaných zákonů, o to je to větší zábava. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno