Reklama

Reklama

Hazard v Las Vegas

(TV film)
  • Velká Británie Louis Theroux: Gambling in Las Vegas
Velká Británie, 2007, 58 min

Obsahy(1)

Šílené sázení a gambling v kasinech Las Vegas: přes rameno sledujeme VIP hráče schopné prohrát za noc sto tisíc dolarů. Dokumentární svědectví BBC. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

verbal_cohle 

všechny recenze uživatele

Chápu, že se někomu jeho reportérský/dokumentaristický styl líbit nemusí, ale pro mě je to absolutní TOP. Nepodsouvá, nekritizuje své objekty sledování, nevytváří pro diváka žádný ucelený obrázek, ale vše nechá na divákovi. Otázky mně občas přijdou až dětinské, ale právě z odpovědí na tyto otázky se potom nejvíc dozvím. Na konci každého jeho dokumentu člověk nemusí váhat, jestli si náhodou dokumentarista celou pravdu/reportáž trochu neohl. A kdyby jo, tak i v tom je Louis mistr! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Sympatické priblíženie hazardérskeho života v najväčšom meste hazardu na svete. Na jednej strane mrazivo odrádza tým, o čo všetko sa dá behom pár momentov prísť, na druhej vás však láka pocit okúsiť kúsok vzrušenia zo stlačenia tlačítka na automate, z potiahnutia ďalšej karty, či hodenia kockou. Každopádne je však tento dokument pomerne jednostranný, uvítal by som viac faktov, prípadne nejaké názory psychológov. 80%. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Musím konstatovat, že to byl poměrně zdatně udělaný dokument o hazardu. Já sám osobně nijak zvlášť nesázím nebo nehraji automaty, ale párkrát jsem do kasina vyrazil na poker nebo ho občas hraji po netu. Takže se trochu dokáži vžít do situce "hráčů" kteří za každou cenu chtějí zlomit štěstí, ikdyž se jim nedaří. Naštěstí pro mě, vím kdy mám skončit a svůj limit radši nepřekračuji :) ale to nutkání pokračovat je obrovské! Je zajímavé, že lidi, kteří nám zde byli ukázáni do jednoho tvrdili, že závislí nejsou a mohou kdykoli skončit, ale já si myslím, že opak je pravdou! Za 7 let paní v letech prohrála 4 miliony dolarů, to je přece nesmysl v tom pokračovat dál a dál. Věřím, že nekontrolovatelný harazd dokáže ničit životy stejně tak rychle jako drogy! Člověk by neměl zapomínat na to, že kasino vždycky vyhraje!!! ()

BisiJoker 

všechny recenze uživatele

**Tento komentář obsahuje spoilery||Není to psychologické šetření kdy se dělí počet hodin strávených v kasínu počtem prodělaných peněz,pak si ukažme na tyto lidi prstíkem a řekněme idiot co si neváží peněz,ne v tomhle dokumentu se chlápek snaží pochopit co je tak lákavé na hazardu a mimo to potká pár lidí ve kterých vidí stereotyp člověka podlehlého hazardu pobavila mě věta ''Já nejsem závislá,můžu toho kdykoli nechat''.Dokument by vám měl vylíčit něco co nevíte ale musíte brát v úvahu že další den si budete pamatovat 3/4 z toho dokumentu,záměr je tedy upoutat divákovu pozornost a držet jí,v tomto případě ani ne hodinku,když se vám to povede máte skvělý výtvor který zaujme diváky a druhý den si všechno pamatují,babču,plešouna,moderátora,chlápka kterej má donutit lidi aby utratili co nejvíc a pořád se tvářit přirozeně...atd.Je skvělé zjistit třeba co motivuje lidi k hazardu a neslyšet...byl ze sociálně slabého prostředí...chce se rozptýlit ale je problémový a špatně si hledá přátele,NE lidi chtějí vyhrát za každou cenu....a když vyhrají chtějí víc,mnohem víc,holá podstata||Tento komentář obsahuje spoilery** ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Las Vegas=jeden veľký gýč.Majú tam všetko od egyptskej Sfingy,pyramídy,francúzskeho Víťazného oblúka.Megakasína s prevažne tučnými američanmi,ktorí súkajú svoje stodolárovky do otrasných automatov a stískajú tlačítko,aby sa im ukázali 3 zhodné obrázky.Treba na to dáku vedomosť či schopnosť?Kdeže,treba mať iba vrecká plné dolárov a o ostatné sa postarajú.Alkohol zadarmo,izba zadarmo.A keď náhodou prehráte viac ako máte so sebou,nevadí,dostanete úver a nevadí ani keď sa nedarí ďalej.Idete domov,predáte niečo,splatíte dlh a hurá znovu do hry. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama